Curiozități

De ce nu trebuie niciodată să gândești rău și să-ți vorbești de rău soțul. Este o practică dăunătoare!

Dacă credeți că soțul dvs este un ratat, el asta și va deveni în timp. Uimitor, dar acest lucru chiar funcționează. Este Legea Atracției și nu puteți să o anulați, potrivit fasingur.info.

Femeile au o putere uimitoare de a materializa cuvintele și gândurile. Așa cum veți spune și gândi, așa va fi. Spre exemplu credeți că: „Soțul nu poate fi de încredere”, el vă va trăda încrederea. Veți spune: „El nu este capabil de nimic” – toate eforturile lui vor fi zadarnice.

Oare toate aceste plângeri în ceea ce privește neajunsurile pe care le are soțul, au reușit să-l schimbe? L-au făcut mai bun, mai prosper?

PUBLICITATE

Femeile cred adesea că: „Atunci când soțul meu se va schimba, și viața se va îmbunătăți: va reveni dragostea, iar relația va deveni mai puternică. Dar până nu va câștiga suficienți bani, nu-i voi oferi nici căldură și nici dragoste!”

Este foarte naiv să credeți, că dacă bărbatul se va schimba, veți fi fericite. De ce să nu fiți primele care se schimbă?

La urma urmei, atâta timp cât vă concentrați asupra neajunsurilor unei alte persoane, nu vă puteți rezolva propriile probleme.

PUBLICITATE

Așa cum se spune: vedeți paiul din ochiul altuia şi nu observați bârna din ochiul dvs. Desigur, este mai greu să recunoașteți propriile neajunsuri. Este mai ușor să vă plângeți prietenelor: „Sunt o soție bună, el e rău.”

Atunci când vorbim soțul de rău, ne simțim la un nivel mai superior, credem că suntem mai bune. Nu ne dăm seama, că astfel procedează doar persoanele care au nevoie de atenția și aprecierea altora.

Adesea, femeile își critică soții atunci când sunt stresate.

Femeile se simt obosite de rutina zilnică, de muncă și trebuie să exteriorizeze aceste stări și desigur o fac criticându-și soțul.

De ce femeile vorbesc de rău soții? Vor să fie victime! Cu un astfel de comportament, ele își arată slăbiciunea și caută sprijin și înțelegere.

Un alt răspuns la această întrebare: femeia îl acuză pe soțul ei de toate păcatele pentru a se proteja și a se justifica pe sine și pentru a obține sprijinul celor din jur.

Atunci, când o femeie își critică și vorbește de rău soțul, aceasta se depărtează de el și nu-l mai susține la nivel energetic, iar soțului nu-i mai reușește nimic și chiar devine un ratat.

Care sunt consecințele?

1. Nu-l mai respectați, nu-l mai sprijiniți energetic și soțului nu-i mai reușește nimic, pierde totul, nu poate rezolva problemele. Vă convingeți că ați avut dreptate în privința lui.

2. Fiecare persoană are defecte. Nimeni nu este perfect. Nu-l mai criticați. La început vă gândiți rău despre soțul dvs, apoi vă împărtășiți gândurile mamei, prietenelor și, drept rezultat, vă convingeți, că iarăși ați avut dreptate.

3. Un astfel de comportament afectează grav sistemul nervos, otrăvește sufletul, vă transformă într-o persoană insensibilă.

4. Gândurile negative consumă multă energie de care familia dvs are nevoie atât de mult. La urma urmei, numai dvs puteți să inspirați soțul, să-l motivați. Gândurile rele garantează soțului dvs eșec.

5. O femeie care nu-și respectă soțul, dăunează și copiilor. Copiii simt totul chiar dacă nu vorbiți despre problemele familiale cu ei. Reacția copiilor față de lipsa de respect pe care o manifestați dvs față de soț, poate fi diferită:

– încep să învețe prost − aceasta fiind o formă de protest;

– devin obraznici, nepoliticoși;

– învață obiceiurile proaste;

– toate relațiile lor vor eșua.

6. Învinovățind și criticând soțul, îl provocați la nivel de subconștient să manifeste un comportament „rău”. Atunci cine se face vinovat de nefericirea dvs?

7. Bărbatul, la nivel de subconștient citește gândurile dvs negative, își dă seama că v-a dezamăgit.

Cum vă afectează pe dvs?

1. Atunci când vă plângeți mamei, se pare că deveniți din nou copilul de altă dată. Dar în acest fel trădați bărbatul pe care l-ați ales drept soț. Desigur, mama vă va sprijini. Cum altfel? Dar totodată nu îl va mai respecta pe ginere, el își va pierde autoritatea. Chiar este nevoie să vă atribuiți rolul de jertfă?

2. V-ați plâns unei prietene. Aceasta la rândul ei a povestit altora conversația dintre voi două. Și vă asigurăm că în aceste discuții, nu sunteți pusă într-o lumină favorabilă.

3. Atunci când soția își vorbește de rău soțul, dispare stima și respectul. Devin doi străini. În acest moment, familia se destramă.

Cum trebuie să procedați?

1. Încetați să gândiți și să vorbiți rău despre soțul dvs. Chiar și gândurile vă afectează viața. Nu este suficient doar să nu vă mai plângeți de neajunsurile soțului dvs, trebuie să încetați să credeți că el este un ratat. În caz contrar, nu vor apărea schimbări.

2. Nu mai visați la un soț ideal. Nu există oameni perfecți − acceptați acest lucru. Începeți mai întâi cu dvs. Dacă nu puteți accepta situația, schimbați-vă atitudinea față de el: probabil soțul dvs are multe virtuți de care ați uitat.

3. Acceptați-vă soțul așa cum este el. Bărbații nu se schimbă − aceasta nu este sarcina lor. Femeie trebuie să se adapteze și să se schimbe. Flexibilitatea este una din calitățile femeii.

4. Nu vorbiți niciodată de rău soțul dvs, absolut cu nimeni. Nu veți fi obiectivă și sfaturile pe care le primiți pot fi greșite.

5. Dacă criticați defectele soțul dvs, atunci aceste neajunsuri mai mult decât probabil le aveți dvs. Tot ceea ce observați în ceilalți este în dvs. Primul pas pentru schimbare trebuie să înceapă de la dvs.

6. Urmăriți-vă gândurile. Dacă ați început să acordați atenție la neajunsurile soțului dvs, înseamnă că ceva nu merge bine în viața dvs. Poate că încercați să pasați responsabilitatea pentru nefericirea dvs spre soț. Soțul nu este vinovat de nefericirea dvs!

7. Nu mai jucați rolul de victimă. Nu mai sunteți un copil!

8. Învățați să vă respectați soțul, și cei din jur îl vor respecta. Aprecierea din partea dvs îi va da încredere și putere.

Femeia este ca un catalizator pentru un bărbat, fericirea lui depinde de ea. Un bărbat are nevoie de o femeie iubitoare și grijulie care să-i recunoască meritele și să închidă ochii la toate neajunsurile lui.

Sunteți de acord cu argumentele de mai sus? Cât de des vorbiți de rău soțul dvs? Ce vă determină să faceți acest lucru?

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close