Curiozități

De ce fiul ar trebui să-și sune mai des mama.

Relația dintre copii și părinți este una foarte puternică, chiar dacă slăbește de-a lungul anilor deoarece devenim tot mai independenți. Dar legăturile de rudenie nu dispar nicăieri, acestea vor fi pe tot parcursul vieții, potrivit fasingur.info.

Legătura dintre mamă și fiu este, în genere, una foarte puternică care durează toată viața. Tații se atașează mai mult de fiice, în timp ce mamele de fii.

Comunicarea cu părinții.

PUBLICITATE

„Nu am crezut niciodată că îmi voi căuta o iubită care să semene cu mama mea. Dar s-a întâmplat așa că, după două căsătorii nereușite, mi-am găsit în sfârșit fericirea alături de o femeie care are exact același caracter ca și mama mea” – ne-a mărturisit un bărbat în vârstă de 41 de ani.

„Uneori am impresia că mama are un fel de telepatie: imediat ce am vreo problemă, mă sună” – Mihai, 22 de ani.

„Sunt matur și independent, am propria mea afacere, dar cel mai amuzant moment este atunci când îi cer sfaturi mamei” ,Matei, 32 de ani.

PUBLICITATE

Aceste cazuri sunt o confirmare suplimentară a faptului că relația dintre mamă și fiu este una specială. Fiul este sprijinul și protecția mamei, iar ea va avea mereu grijă de el.

Atunci când mama își educă singură fiul, relația dintre ei este și mai puternică.

Mama și-ar putea idealiza, în unele cazuri, fiul.

Se întâmplă adesea că mama să aibă prea mare încredere în fiul său, fiind sigură de faptul că el nu va jigni, nu va părăsi și nu va trăda.

Dar, cu toate acestea, fiul este cea mai importantă persoană pentru mamă și, indiferent de vârsta pe care o are fiul său, acesta va rămâne mereu copilul ei. De aceea fiecare bărbat trebuie să-și amintească de mama sa și să o viziteze și să discute cu ea ori de câte ori are această ocazie.

Îi puteți cere un sfat bun, pentru că ea are mult mai multă experiență de viață. Puteți discuta cu ea despre problemele ei sau ale Dumneavoastră, să-i spuneți cât de mult țineți la ea.

Relația dintre copii și părinți este una foarte puternică, chiar dacă slăbește de-a lungul anilor deoarece devenim tot mai independenți. Dar legăturile de rudenie nu dispar nicăieri, acestea vor fi pe tot parcursul vieții.

Îi puteți povesti ceva amuzant, să o rugați să vă dea vreo rețetă ori să mergeți în vizită. Sau o puteți suna pur și simplu. Ea va fi cu siguranță fericită pentru că nu uitați de ea.

Iubiți-vă mamele!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close