Curiozități

Când căsnicia noastră se ruina, mi-am găsit o amantă. Însă, deodată totul a luat o altă întorsătură.

Am decis să-mi înșel soția. Căsnicia noastră trecea printr-o perioadă dificilă – rutina, copiii, certurile zilnice. În aceeași perioadă a apărut o colegă nouă la birou. Era tânără, mereu veselă, nu era împovărată de viața de familie și nici nu era obosită. Am început să flirtez cu ea, îi ofeream flori, o duceam în restaurante. Soției îi spuneam că mă rețin la serviciu, îmi ajut prietenul să-și ”curățe” calculatorul de viruși, stau în ambuteiaj și alte scuze, potriivt fasingur.info.

Și iată, în cele din urmă, tânăra colegă mi-a dat de înțeles că mă așteaptă o seară plină de plăcere. Am programat întâlnirea romantică pentru sâmbătă în locuința ei. M-am întors acasă foarte fericit, bucurându-mă de victorie. Nivelul hormonilor îmi crescuse, aveam fluturi în stomac, iar creierul era total deconectat.

Acasă m-a întâlnit soția obosită, copii deja dormeau. Este imposibil să ascunzi ceva de o femeie – cred că citesc totul în ochi De aceea și Maria mea, ca un fizionomist profesionist, a înțeles deodată că sunt entuziasmat și încântat de ceva. Cu toate acestea ea nu a comentat nimic, doar în tăcere a încălzit și a servit cina. După aceasta a spus că este foarte obosită, de aceea va spăla vesela mai târziu și s-a retras în dormitor.

PUBLICITATE

După cină și duș am intrat în dormitor și am văzut următorul tablou: Maria doarme pe pat, îmbrăcată, fără ca să-și despletească părul. Se pare că era atât de obosită, încât nu a mai avut forță să o facă. Alături de ea, pe noptieră era albumul cu fotografiile noastre. Deoarece nu puteam adormi, fiind emoționat și excitat pentru întâlnirea de mâine am început să răsfoiesc albumul.

Priveam fotografiile în care soția mea era tânără, frumoasă, fericită… Eram și eu alături de ea, la fel de fericit…

Deodată mi-a amintit cât eram de îndrăgostit, cum o cuceream și cum nu puteam dormi nopțile din cauza dragostei chinuitoare pentru Maria! O tornadă de sentimente m-a cuprins și chiar am început să lăcrimez.

PUBLICITATE

Nu am dormit toată noaptea, mă gândeam la soția mea, la noua mea pasiune, la familie, copii, problemele în cuplu pe care le avem. M-am gândit la multe lucruri… Vroiam să o am alături pe acea Marie de care mă îndrăgostisem cu mulți ani în urmă. Și în cele din urmă mi-am dat seama! Nimic nu mă împiedică să încep să-mi cuceresc soția din nou. Să o invit pe ea la restaurant, în locul acelei colegi tinere de la muncă. Să o răsfăț cu surprize și să-i spun complimente.

Gândindu-mă la aceste lucruri, chiar dacă era ora 5 dimineața, am sunat-o pe mama și am rugat-o să ia copiii la ea pentru weekend. După aceasta am mers la o florărie non-stop și am cumpărat un buchet frumos. Înainte ca Maria să se trezească, iar ea se trezește foarte devreme, am reușit să-i pregătesc micul dejun și i l-am adus în pat.

Soția era surprinsă, dar extrem de bucuroasă de gestul meu. Maria, aproape dansa prin cameră – atât de entuziasmată era! Iar eu îi admiram părul ciufulit și fața somnoroasă, dar atât de dragă.

Am refuzat invitația tinerei colege, chiar dacă a fost dificil să mă decid. Dar am simțit o ușurare foarte mare! Acum nu mai trebuie să ascund ceva și să-mi mint soția și prietenii, să cheltui banii familiei pentru altcineva. În aceeași zi, mi-am trimis soția la un salon de frumusețe, iar seara am luat cina într-un restaurant select. A doua zi am mers la film, ne-am plimbat – am avut o întâlnire romantică, exact ca mulți ani în urmă.

Mai pe scurt, în aceste două zile Maria s-a transformat total, a devenit din nou acea fată nostimă de care m-am îndrăgostit cândva. Acum încerc să acord mai multă atenție și timp familiei și soției mele și primesc în schimb atâta dragoste, pe care nu aș fi primit-o de la o amantă.

Dragi, bărbați! M-am convins din experiența proprie, că o femeie este reflecția unui bărbat. Dacă ea va fi fericită – veți fi și dvs fericit. Nu mă credeți? Verificați!

Distribuiți acest articol interesant și prietenilor dvs!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close