Monden

Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite:

Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9, Chefi la cuțite, însă acest deznodământ l-a dezamăgit profund pe Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Acesta și-ar fi dorit să câștige finala Cătălin Amarandei și consideră că Narcisa nu ar fi meritat să plece cu premiul acasă.

După ce s-a aflat că Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă Chefi la cuțite, mai mulți concurenți l-au felicitat, de fapt, pe Alex Bădițoaia, el fiind omul de bază în echipa pe care și-a format-o Narcisa pentru a găti în finală. Unul dintre cei mai nemulțumiți de faptul că Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite a fost Ștefan Borleanu, care, oricum, a fost foarte dezamăgit că nu a ajuns în finală. Totuși, acesta a ajutat-o pe Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea să își facă meniul și a fost unul dintre oamenii de bază din echipa pe care și-a format-o Cătălin Amarandei.

PUBLICITATE

„Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți s-o aduci în discuție de fiecare dată’, a spus Florin Dumitrescu.

„N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9′, a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close