Monden

Drama prin care a trecut Irina Loghin. Cântăreața a fost la un pas de moarte

Drama prin care a trecut Irina Loghin. Cântăreața de muzică populară a trecut printr-o situație complicată atunci când era mai mică, fiind la un pas de moarte. Artista a fost la un pas să fie sfâșiată de o haită de lupi atunci când avea câțiva ani, potrivit ciao.ro.

Irina Loghin a vorbit despre copilăria ei în cadrul emisiunii prezentate de Dan Negru, și anume ”Legendele”. Cântăreața de muzică populară Irina Loghin a mărturisit că a avut un moment în care a fost la un pas de moarte când avea doar câțiva ani. Aceasta a fost la un pas să fie sfâșiată de o haită de lupi, după ce l-a confundat pe cățelul ei și trebuia să aducă oile de la păscut.

”Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât”, a spus Irina Loghin, arată Spynews.

PUBLICITATE

Irina Loghin a fost la un pas de moarte atunci: ”Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Erau haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”.

Irina Loghin, despre elixirul tinereții
Irina Loghin a reușit întotdeauna să întoarcă toate privirile atunci când ieșea în public. Acest lucru se întâmplă chiar și acum, iar recent cântăreața a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Artista prepară în fiecare an o băutură care este un adevărat elixir datorită proprietăților nutriționale pe care le are. Vedeta a dezvăluit cum prepară această băutură gustoasă și sănătoasă.

„Mustul cu hrean, reţeta pe care o prepar eu, are un gust extraordinar şi se face aşa: peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame, la o damigeană de 25 de litri. În total am făcut 75 de litri pentru familie. Am pentru toată iarna. Ce să vrei mai mult iarna, pe viscol, decât să bei un vin ca ăsta?”, a spus Irina Loghin, potrivit click.ro.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close