Monden

Maria Constantin a facut anuntul despre al doilea copil. „Mai este putin si …

Maria Constantin este din nou o femeie libera, dupa ce a incheiat o relatie de un an de zile cu Dacian Varga. Desi tocmai a iesit dintr-o relatie lunga, Maria Constantin este optimista si spera ca isi va gasi sufletul pereche. Ea a vorbit in cadrul unei emisiuni tv despre cat de mult isi doreste un al doilea copil.

„Inca imi doresc lucrul acesta pentru ca mai este putin si implinesc 33 de ani. Inca sunt tanara. Nu mai vreau sa ma grabesc in ce priveste viata personala si avand in vedere antecedentele.”, a spus Maria Constantin, in cadrul emisiunii „Rai da’ Buni”, potrivit huff.ro

Maria Constantin a anuntat recent ca este o femeie libera, chiar in cadrul emisiunii Acces Direct, in timp ce era comentat un subiect cu celebrii Vulpita si Viorel. Cei din platou au crezut initial ca este o gluma, insa s-a dovedit a fi cat se poate de adevarat. Ea a dat de inteles si care sunt motivele pentru care s-a despartit de Dacian Varga. Se pare ca viata de artist si cea de familie nu se impaca prea bine.

PUBLICITATE

„Viata este, in general, tumultoasa. Probabil si din pricina meseriei si din cauza faptului ca noi suntem numai pe drum plecati si e greu sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga.”, a spus Maria Constantin.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close