Monden

Medicii sunt ingrijorati… Boala nemiloasa care il asteapta pe Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor din Turcia! Începutul de an l-a prins pe designer în Turcia, acolo unde și-a făcut un nou set de analize. Însoțit de consilierul lui medical, Eva Pavel, Cătălin a vrut să se asigure că starea lui de sănătate este în cele mai bune condiții.

Cătălin Botezatu, pe mâna medicilor din Turcia din nou

Deși a fost avertizat de specialiști că ar trebui să aibă mai multă grijă la alimentație, creatorul de modă s-a ”culcat pe o ureche”, dar iată că medicii i-au dat acum un ultimatum: nu mai are voie să se atingă de nimic dulce, altfel riscă să facă diabet.

PUBLICITATE

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, pe patul de spital și în noiembrie

Designerul merge frecvent la spital să-și facă analize pentru a se asigura că starea lui de sănătate este bună. În trecut, designerul a fost supus unor intervenții chirurgicale la inimă, dar și la colon, după ce i-a fost depistată o tumoră. Eva Pavel, consilier medical de 10 ani, i-a fost alături și în trecut, în vizitele sale la spitalele din Istanbul, dar și acum.

PUBLICITATE

La finele lunii octombrie, Bote ne declara, într-un interviu exclusiv, că a muncit mult și se simte obosit: “Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control”, spunea el.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close