Descoperă

Horscop Special: Eclipsă de Soare – „Inelul de foc” provoacă un nou început!

Eclipsa solară din semnul Gemeni este aici. Ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta? Eclipsa solară din data de 10 iunie, în semnul Gemeni, se mai numește și „Inelul de foc” și va lumina un nou început. Această eclipsă se aliniază cu Mercur retrograd, ceea ce înseamnă că asistăm la un moment crucial, benefic și necesar pentru vindecarea trecutului, dar și pentru plantarea unor semințe noi de pace, speranță, încredere, prosperitate și înțelepciune pentru viitor, potrivit ce-spun-astrele.ro.

Gândiți-vă la acest lucru ca la un nou început, care provine ca o consecință benefică, din remedierea și rezolvarea problemelor anterioare și tot ce aparține trecutului. Nu numai atât, însă Soarele și planeta Mercur retrograd se vor alinia într-un aspect astrologic unic, cunoscut ca și noțiunea de „cazimi”, ceea ce înseamnă că toate „ravagiile” aduse de retrogradul planetei Mercur, vor fi suspendate și vor dispărea pentru o zi.

Fiecare semn zodiacal are propria lecție de învățat în timpul acestei Eclipse de soare, fie că aceasta privește relațiile cu persoanele apropiate, fie că privește partea profesională și tot ce este legat de partea financiară! Îndrăzniți să credeți și toate sunt posibile!

PUBLICITATE

Zodia Berbec
Este posibil să nu vă simțiți pe deplin în largul vostru, atunci când vine vorba de interacțiunile sociale sau în timpul unor sesiuni de videoconferințe cu cei mai buni prieteni sau colegi de muncă.

Dar aceasta nu înseamnă că nu veți putea să vă ușurați, să vă eliberați și să vă deschideți inima în timp. Fiți sinceri și deschiși în orice conversații, pentru a putea a dobândi un sentiment de apartenență în orice întâlnire și cu persoanele care contează.

Zodia Taur
Stabilirea realistă a unor obiective financiare clare, poate fi grea în acest moment, dar se poate face, dacă sunteți pragmatic cu privire la cheltuielile pe care le aveți și ce anume este prioritar acum.

PUBLICITATE

Spre exemplu, în loc să comandați mâncare acasă în fiecare zi, alegeți să gătiți sau să faceți cumpărături pentru o perioadă mai îndelungată, pentru a economisi bani suplimentari pe alocuri, unde se poate. Se va simți la portofel și se va adăuga o mică avere în timp.

Zodia Gemeni
În momentul de față, o mare presiune cântărește pe umerii voștri, ceea ce vă face să vreți să fugiți și să vă ascundeți, ceea ce este o acțiune de neconceput în această perioadă. În schimb, luați ceva timp din rutina zilnică, pentru a vă relaxa și a vă detașa, reîncărcându-vă bateriile, înainte ca anxietățile și grijile pe care le aveți să vă consume și ultimele energii, în loc să fiți în formă maximă și să dați tot ce aveți mai bun din voi.

Zodia Rac
Este în regulă să petreci o perioadă de timp temporară departe de prietenii apropiați și de la serviciu, în efortul de a vă odihni și de a vă reîncărca bateria interioară, atât fizică, cât și psihică.

Adevărul este că lucrați foarte mult și aveți nevoie totală de un timpul doar al vostru. Faceți un masaj, faceți o baie fierbinte sau adăugați orice activitate de auto-îngrijire, pentru a vă relaxa și a vă reface.

Zodia Leu
Este posibil ca în această perioadă, prietenii pe care îi aveți, să vă preseze să simțiți ceva, într-un mod anume, în legătură cu o situație la care țineți foarte puțin și care nu vă prea interesează, deși pentru aceștia este extrem de importantă.

Prin urmare, este important să stabiliți limite în relația cu aceștia, pentru a vă asigura că nu depășesc măsura. Ar trebui să fiți mai hotărâți și să aveți propriile păreri despre viața voastră sau când și ce anume să simțiți.

Zodia Fecioară
O nouă poziție se deschide la locul de muncă, ceea ce vă face să tânjiți pentru o avansare în carieră. Însă, înainte de a alerga spre această nouă poziție, asigurați-vă că este oportunitatea potrivită pentru voi și că vă va fi benefică, din toate punctele de vedere. Șansele pot exista sau nu pot exista, ca această schimbare să fie ce vă trebuie acum.

Dar asta nu înseamnă că nu puteți folosi această oportunitate, ca un start pentru a vă avansa obiectivele profesionale actuale.

Zodia Balanță
În această perioadă, vă doriți o aventură, dar nu vreți și nu sunteți dispuși să părăsiți confortul casei voastre. Puteți planifica un sejur scurt sau de câteva zile, în care să vă relaxați, să ascultați muzică, să faceți surf și să beți ceva răcoritor, pe plajă sau în camera de hotel. Creați-vă propriile reguli și distrați-vă făcând ceea ce doriți.

Zodia Scorpion
Ai parte în această perioadă de un moment de creștere a energiei, practic are loc maximizarea puterii și energiei voastre, de până la 10 ori mai mult decât în atmosfera normală. Folosiți-vă intuiția, pentru a afla adevărul tuturor problemelor și pentru a face descoperiri esențiale despre trecut. Veți fi motivat să faceți anumite modificări, pentru a vă orienta în direcția corectă.

Zodia Săgetător
Nu sunteți sigur cu privire la cum să procedați cu o situație anume din relația voastră și la asumarea unui angajament mai serios cu partenerul de viață. Nu trebuie să vă grăbiți când vine vorba de iubire. Încetiniți relația și luați-vă timp pentru a lua decizii importante, mai ales atunci când vine vorba de probleme ale inimii. Procedați cu prudență și o să știți ce aveți de făcut.

Zodia Capricorn
Ați fost atât de ocupat în ultimele săptămâni și acum resimțiți oboseala la nivel fizic. Opriți-vă telefonul și odihniți-vă în această Eclipsă de soare. Alegeți să oferiți corpului vostru și minții câteva zile pentru a se relaxa și a se detoxifia toată drama și situațiile tensionante actuale, care se petrec în viața voastră acum. Este cel mai bun lucru pe care îl puteți face.

Zodia Vărsător
Este posibil să aveți câteva gânduri romantice în legătură cu o iubire veche, chiar dacă în prezent sunteți implicați într-o altă relație. Înainte de a deschide acea cutie cu amintiri și răni din trecut, evaluați dacă doriți sau nu să vă întoarceți acolo sau de fapt, iubiți doar atenția pe care această fostă persoană vi-a acordat-o. Gândiți-vă bine înainte de a face mișcări impulsive.

Zodia Pești
Anxietatea voastră este la un nivel istoric și maxim, din cauza faptului că nu puteți să vă găsiți anumite puncte de sprijin, care să vă ofere siguranță. Încercați să deveniți ancorați și conectați, cu picioarele pe pământ în timpul acestei Eclipse de soare, chiar în sensul propriu.

Activități precum grădinăritul, care necesită să fiți în natură, vă vor permite să vă simțiți liniștiți și calmi în această perioadă, precum și orice altă activitate care vă aduce în conexiune cu pământul și natura.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close