Descoperă

Horoscop 19 decembrie 2019. Taurii cad la pace cu anumite rudenii

Horoscop 19 decembrie 2019: Joi, 19 decembrie, Taurii se vor împăca într-un final cu anumite rudenii cu care nu s-au prea avut la inimă în ultimele luni din an, ba chiar au fost nevoite să ia decizii care le-a afectat direct doar ca să le evite.

Horoscop 19 decembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii se trezesc în fața unor situații deloc plăcute la locul de muncă. Vor fi nevoiți să pună piciorul în prag și să spună ceea ce își doresc cu adevărat, să scoată în față fără nicio teamă greșelile pe care le-au observat la angajatori, cu orice risc.

Taur

Taurii vor trece la gânduri mai bune față de anumite persoane din familie. Unele rude își vor cere iertare de la acești nativi, iar asta îi va înmuia.

PUBLICITATE

Horoscop 19 decembrie 2019 – Gemeni

Gemenii realizează că nu e nimic mai valoros pe lumea asta în afară de familie, adică de părinți, de frați, de surori, de copii. Spiritul Crăciunului îi face un pic mai sensibili și mai afectuoși cu oamenii din jur.

Rac

Și Racii sunt cuprinși de acest sentiment al apartenenței la valori precum familia. Gândurile lor se îndreaptă către ceea ce înseamnă pentru ei acasă.

Leu

Leii sunt ceva mai recalcitranți din cauza faptului că nu tot ce își propune se și realizează la termenul scontat de ei.

PUBLICITATE

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi de joi destul de interesantă. O vor dedica în exclusivitate propriilor lor capricii.

Horoscop 19 decembrie 2019 – Balanță

Balanțele se trezesc cu stângul. Au o zi foarte tensionată și se vor certa cu aproape toată lumea.

Scorpion

Scorpionii își dau seama care sunt competențele lor adevărate și vor să pluseze mai mult ca oricând. Sunt puși pe treabă la modul cel mai serios.

Săgetător

Săgetătorii pornesc la drum cu mult entuziasm și se vor bucura să vadă că ideile lor au sens.

Capricorn

Capricornii rup pisica în două și vor tranșa o problemă de la locul de muncă, una care atârna cu dificultate în ultima vreme.

Vărsător

Vărsătorii scapă de niște griji. Se reorientează din toate punctele de vedere și își dau seama că nimic nu e pierdut încă.

Horoscop 19 decembrie 2019 – Pești

Peștii sunt ceva mai triști mâine. Nu sunt foarte încântați de lucrurile pe care le vor auzi de la anumiți persoane, niște reproșuri greu de acceptat,

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close