Descoperă

Horoscop 15 februarie 2020. Sambata alba pentru 2 zodii. Luna Noua in Varsator le aduce succes rasunator, pe toate planurile

Horoscop zilnic 15 februarie 2020. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

Horoscop 15 februarie 2020 Berbec

Berbecii trec de la o extrema la alta, in special in sfera dragostei. Intr-un moment totul pare a fi de un calm desavarsit, doar pentru se transforma intr-un haos de neimaginat cateva clipe mai tarziu. Insa asta nu e de rau. In tot acest torent de emotii se vor strecura amintiri de neuitat si momente de un romantism aparte. Seara ar putea aduce vesti bune pe plan financiar.

Horoscop 15 februarie 2020 Taur

PUBLICITATE

Taurii sunt concentrati pe un singur lucru, ca un fascicul laser, iar nimic altceva nu pare a mai conta. Poate fi vorba despre un nou hobby, o dilema ce le da batai de cap sau o decizie pentru care nu au adunat curajul necesar. In orice caz, ziua nu va trece fara cateva concluzii clare si poate chiar o lectie de viata.

Horoscop 15 februarie 2020 Gemeni

Gemenii simt o conexiune profunda cu o persoana pe care au cunoscut-o de curand, poate chiar in mediul online, iar asta le da o energie de invidiat. Entuziasmul s-ar putea spulbera in scurt timp, insa, daca aceste sentimente puternice nu dau nastere unei relatii reale, de cuplu. Oricand de riscant ar parea, nu pierzi de fapt nimic daca faci primul pas. In cel mai rau caz te vei alege cu un zambet si un amic pe viata, care a vazut ca ai curajul de a spune ceea ce simti.

PUBLICITATE

Horoscop 15 februarie 2020 Rac

Racii au acea scanteie in priviri care atrage ca un magnet persoanele din jur. Daca ii intrebi de ce, probabil nu vor sti sa iti raspunda, insa o explicatie exista. Poate fi vorba de o noua persoana ce le-a furat subtil dar definitiv inima sau un nou proiect personal ce le da convingerea ca isi vor implini destinul. In orice caz, nativii din Rac ar merita mai multe zile ca acestea.

Horoscop 15 februarie 2020 Leu

Daca cineva te impinge sa iei o anumita decizie chiar acum, este in interesul tau sa faci un pas inapoi. Nu este nevoie sa faci mare caz de acest subiect. Doar spune ferm ca vei urma propriile planuri, si asta este tot. Puterea aceasta este a ta, asa ca nu fi prea dornic sa renunti la ea. Chiar daca esti intr-un moment dificil si ti-ar placea sa ia altii deciziile, astazi nu e momentul sa lasi pe altcineva sa hotareasca pentru tine.

Horoscop 15 februarie 2020 Fecioara

Claritatea este ceva pe care nu ar trebui niciodata sa-l iei ca fiind garantata. Astazi, cand intelegeti instantaneu toate ideile complicate despre care vorbesc altii, sarbatoriti aceasta senzatie impingand conversatia intr-un teritoriu si mai profund. Confuzia pur si simplu nu este posibila pentru tine astazi, desi oamenii din jurul tau par ca isi bat foarte mult capul ca sa inteleaga. Fiti gata sa ajutati, sa explicati idei oamenilor care s-ar putea sa nu aiba rabdare si perspectiva.

Horoscop 15 februarie 2020 Balanta

Exista un risc imens de suprareactie astazi, fie din partea voastra, fie din partea persoanelor cu care vorbiti. Nu poti anticipa cum vor reactiona ceilalti, asa ca nu incercati sa va cenzurati, in asteptarea unei explozii. Veti ajunge doar sa va confundati si sa va diluati mesajul. Este o strategie mult mai buna sa faci fata oricaror izbucniri emotionale, pe masura ce acestea vin.

Horoscop 15 februarie 2020 Scorpion

Fii gata sa iti faci rutina obisnuita. Se va produce o furtuna si este posibil ca lucrurile sa nu mearga asa cum era planificat. Din fericire, vei fi incantat de rezultatul neasteptat al situatiei. Fii flexibil si vei obtine o noua apreciere pentru lucrurile mai mici din viata. Dintr-o data, puteti realiza ca aveti cei mai buni prieteni si familie din lume.

Horoscop 15 februarie 2020 Sagetator

Sagetatorul manifesta o stare de lene accentuata, probabil generata de sfarsitul saptamanii si nu isi doreste nimic altceva decat sa se odihneasca, ceea ce nu va fi prea usor. Oamenii din jurul tau au tot felul de idei care nu te lasa prea mult sa te odihnesti, insa nu le ignora total. S-ar putea ca unele dintre aceste propuneri sa-ti aduca un beneficiu neasteptat.

Horoscop 15 februarie 2020 Capricorn

Capricornul trece printr-o perioada de dezvoltare intelectuala foarte accentuata, iar lucrurile pe care le invata acum ii vor fi de un real folos pentru mai tarziu. Aceste noi informatii te vor ajuta sa faci legaturi mai bune intre anumite situatii foarte complicate, dar iti va deschide si alte oportunitati de dezvoltare profesionala.

Horoscop 15 februarie 2020 Varsator

Varsatorul ar fi bine sa nu-si faca planuri majore de calatorie astazi. Este bine sa va restrangeti optiunile si sa va orientati catre o locatie mai apropiata decat la ce va gandeati pana acum. Situatia financiara poate parea stabila, insa este o idee foarte buna sa mentineti o plasa de siguranta, pentru zile negre, avand in vedere intentia de a face unele investitii prin casa.

Horoscop 15 februarie 2020 Pesti

Pentru Pesti, ziua ar putea deveni destul de dificila, daca nu sunt atenti la ce spune. Atunci cand nu aveti informatii clare despre o situatie, tacerea e de aur, asa ca este cea mai potrivita abordare daca nimeriti intr-o situatie pe care nu o stapaniti. De asemenea, pe plan personal se pare ca sunt cateva probleme, avand in vedere reticenta cu care priviti o noua relatie. Evaluati situatia si luati o decizie clara.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close