Descoperă

Avertismentul doctorului Cercel: “In doua saptamani de zile nu am mai vorbi de incindenta SARS-CoV 2 in circulatie in Romania”

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul institutului „Matei Bals” din Capitala, a spus ce trebuie facut pentru ca pandemia de coronavirus, sa se incheie in tara noastra in doar doua saptamani.

Doctorul a avertizat ca scepticismul aruncat asupra unui posibil viitor vaccin face foarte mult rau. De asemenea, profesorul a spus ca nu intelege de ce in tara noastra nu se fac testari in masa.

Streinu Cercel, avertizeaza

PUBLICITATE

„Este o greseala enorma ca in contextul in care toata lumea se chinuie sa gaseasca un vaccin sa vii si sa ridici probleme si dubii cu privire la acesta. Trebuie sa citesti cam cum sunt facute aceste vaccinuri pentru ca tehnologia pe care o utilizam este absolut revolutionara. (…)

Daca noi nu intelegem ca suntem in pandemie, daca nu intelegem ca pe teritoriul Romaniei este o epidemie, daca nu intelegem ca pe teritoriul Romaniei se moare din cauza acestui virus, inseamna ca avem o problema conceptuala majora. (…) Prima interventie in epidemie este sa testam. Nu facem acest lucru. Nu inteleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testam in strada. Altii au facut-o! Si cu rezultate minunate.

A doua interventie este folosirea anticorpilor monoclonali, care sa opreasca pandemia. Noi daca am imprastia acesti anticorpi monoclonali in 70% din populatie in doua saptamani de zile nu am mai vorbi de incindenta SARS-CoV 2 in circulatie in Romania. Si a treia interventie este vaccinarea”, a declarat profesorul Adrian Streinu Cercel.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close