Descoperă

Horoscop de weekend 10-12 iulie. Cine are parte de clipe frumoase, cine trage ponoasele

Celebrul astrolog vine cu previziunile pentru toate zodiile. Se anunta succes pentru unii nativi. Sa vedem ce spune astrologul pentru fiecare zodie in parte.

HOROSCOP BERBEC

Potrivit astrologului, se anunta vesti bune pentru nativii acestei zodii. Va pregatiti de plecare, fie sa va relaxati, fie cu unele treburi. Faceti unele schimbari in locuinta.

PUBLICITATE

HOROSCOP TAUR

Pentru Tauri se anunta momente frumoase cu cei dragi. Se intrevad niste drumuri in locuri care va trezesc amintiri placute. Financiar, aveti grija sa la ce semnati. Un contract ar putea sa va aduca venituri bunicele.

HOROSCOP GEMENI

PUBLICITATE

Pentru nativii Gemeni este un moment propice pentru achizitionarea unei case. Cereti un imprumut la banca sau poate va mutati cu chirie pentru un timp scurt. Se intevad venituri noi.

HOROSCOP RAC

Racii fac planuri de vacanta. S-a cam strans oboseala si aveti nevoie de cateva zile de repaus. Vesti bune in cariera, reusite profesionale.

HOROSCOP LEU

Pentru Lei, incepe o perioada propice pentru studii, vreti sa urmati niste cursuri care va sunt necesare. Va planificati si concediul, poate dati un avas.

HOROSCOP FECIOARA

Fecioarele isi doresc libertate si vor o relatie fara contract de casatorie. Vesti bune pe partea financiara. Se anunta noi contracte care sa aduca un plus in portofel.

HOROSCOP BALANTA

Pentru nativii Balanta, partea creativa este la cote maxime. Cu ajutorul inspiratiei puteti dobandi noi contracte si o sa fiti bine vaziti la serviciu.

HOROSCOP SCORPION

Scorpionii pleaca in vacanta. Se deschid drumuri noi pentru o relatie. Va asteapta cineva de la departare si nu ar fi bine sa dati cu piciorul.

HOROSCOP SAGETATOR

Sagetatorii mai lasa din orgoliu si revin la sentimente mai bune fata de partener. Aveti grija la sanatate, e nevoie de cateva zile de relaxare. Poate plecti pe undeva.

HOROSCOP CAPRICORN

Pentru Capricorni se anunta o perioada incarcata. Mai aveti de semnat niste acte, de facut niste drumuri pe la autoritati. Aveti in gand si o mica vacanta, macar o si, doua pe malul marii.

HOROSCOP VARSATOR

Varsatorii sunt pusi pe munca. Un proiect nou apare la orizont si nu vreti sa-l ratati. Niste cheltuieli neprevazute va dau bugetul peste cap.

HOROSCOP PESTI

Pentru Pesti e o perioada a surprizelor. Por aparea persoane care sa va scoata din starea in care sunteti. O sa va reinventati. Vin vremuri bune.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close