Descoperă

Horoscop Karmic ianuarie 2020. Zodiile de foc încep anul în forţă

Horoscop Karmic ianuarie 2020. Vă prezentăm primul horoscop karmic din noul an, cel pentru luna ianuarie 2020 care a început azi noapte. Zodiile de foc, Berbec, Săgetător și Leu, au motive de bucurie chiar din primele zile ale lui 2020.

Horoscop Karmic ianuarie 2020: Zodiile de foc, succese pe bandă rulantă

Berbecii vor avea parte în această lună de schimbări substanțiale și vor face anumite mișcări cu care îi vor surprinde pe toți cei din jur, în sensul că o vor lua pe niște drumuri care pentru alții pot părea destul de riscante. Ei se simt, însă, foarte pregătiți.

Leii și Săgetătorii au o lună benefică în tot ce înseamnă. Fie că este de vorba de comunicarea cu vecinii, cu apropiații, nu neapărat din familie, cu colegii de muncă ori pur și simplu cu niște cunoștințe pe care le cunosc de puțină vreme, acești nativi vor dovadă de un spirit tânăr, de implicare în a-i ajuta pe ceilalți.

PUBLICITATE

Zodiile de apă

Racii nu sunt foarte încântați de cum evoluează situația lor financiară. Pentru acești nativi, profesional intră pe o pantă care nu le aduce tocmai cele mai mari bucurii.

Scorpionii și Peștii, în schimb, își canalizează foarte bine energia pozitivă, vibrația zilelor de sărbătoare de la sfârșitul anului trecut.

Horoscop Karmic ianuarie 2020. Zodiile de aer

Gemenii se încăpățânează să facă doar ceea ce știu ei că merge, dar în ianuarie ar fi momentul să îi mai asculte și pe ceilalți. Li se recomandă deschidere, ascultare și mai puțină agresivitate în a aborda chiar și temele pe care le stăpânesc foarte bine.

PUBLICITATE

Cât despre Balanțe și Vărsători, acești nativi nu au o lună tocmai roz. Unele probleme din 2019 persistă și trebuie rezolvate chirurgical.

Zodiile de pământ

În cazul nativilor de pământ avem surprize plăcute și neplăcute. Fecioarele nu se vor simți tocmai bine pentru că ele nu suportă foarte bine frigul. În ianuarie ele sunt ceva mai iritate, vor fi irascibile, vor fi nevoite să se obișnuiască din nou cu anumite condiții meteorologice.

Taurii sunt ceva mai bine dispuși, asta pentru că li se acordă încredere și primesc nu doar vorbe de apreciere, ci și gesturi concrete: bani, tot felul de cadouri, chestii mici precum un pupic, like-uri pe Facebook, îmbrățișări calde etc.

Capricornii încep anul foarte bine din punct de vedere financiar. De altfel luna ianuarie este luna lor în mare parte, așa că beneficiază de tranzitul Soarelui, care îi motivează și le aduce aspecte astrale extrem de favorabile.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close