Monden

Simona Florescu, mesaj tulburător, după moartea lui Ion Dichiseanu: „Steaua mea e tristă”

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a postat un mesaj tulburător pe rețelele sociale, la câteva zile de la moartea marelui actor, potrivit fantik.ro.

Aceasta a ținut să-i mulțumească ginerelui său, care s-a ocupat de îmormântare. Totodată, Simona Florescu a transmis și câteva cuvinte despre cel care i-a fost partener aproximativ un sfert de secol.

Simona Florescu, mesaj tulburător, după moartea lui Ion Dichiseanu: „Steaua mea e tristă”
Chiar dacă au divorțat cu mulți ani în urmă, Simona Florescu nu îl va uita niciodată pe Ion Dichiseanu. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, făcând referire la fostul ei partener de viață.

PUBLICITATE

Simona Florescu a ținut să-i mulțumească ginerelui ei, Adrian Artene, pentru felul în care a organizat funeraliile regretatului actor.

Îndurerată după tragicul eveniment, aceasta a ținut să-și prezinte mulțumirile și regretul produs de moartea fostului ei soț.

„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene pentru organizarea perfectă a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gândit toate detaliile, am mai venit și noi cu ceva idei, dar el a fost și este stâlpul nostru.

PUBLICITATE

Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje, au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea e tristă, nu mai strălucește dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi.

Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre și ale celor care il iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris Simona Florescu.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu, 22 de ani de căsnicie
Simona Florescu a fost căsătorită cu Ion Dichiseanu timp de 22 de ani. În ciuda diferenței mari de vârstă, de 35 de ani, cei doi au avut o poveste frumoasă de dragoste.

La doar 20 de ani, Simona Florescu a devenit mamă și a susținut mereu că vârsta nu contat în căsnicia pe care a avut-o cu regretatul actor.

Mai mult, aceasta a declarat, cu mulți ani în urmă, că a aflat ce vârstă avea Ion Dichiseanu abia atunci când s-au căsătorit.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa”,spunea artista, potrivit wowbiz.ro.

Până la urmă, cei doi au ajuns la divorț, însă căsnicia lor a rezistat mai bine de două decenii. După despărțire, Simona Florescu și Ion Dichiseanu au rămas în relații bune, mai ales de dragul fiicei lor, Ioana Dichiseanu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close