Monden

Gina Pistol acuzatii grave ca si-a marit buzele in timpul sarcinii. Ce le-a raspuns fanilor

Gina Pistol este în centrul atenției de când a anunțat că va deveni mămică, însă de curând aceasta a fost criticată dur de fani, fiind acuzată că și-a mărit buzele în timpul sarcinii.

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ea și Smiley vor deveni în curând părinții unei fetițe, însă ultimele imagini postate de prezentatoarea TV au atras numeroase critici din partea fanilor.

Vedeta este activă pe rețelele sociale, unde postează zi de zi imagini inedite, însă un detaliu i-a stârnit pe fani. Mai exact, aceștia au considerat că prezentatoarea TV are buzele prea mari și au acuzat-o că și-a mărit buzele în timpul sarcinii.

PUBLICITATE

Însărcinată în aproape șase luni, Gina Pistol infirmă intervențiile estetice de care o acuză fanii și le dă acestora o replică de nota 10.

”O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză. Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că…sarcina!”, a spus, zâmbitoare, Gina Pistol, pe Instagram.

După nenumărate zvonuri, Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe în cadrul unui interviu pe care l-au filmat și l-au postat pe canalul lui de Youtube.

PUBLICITATE

”N-am avut niciodată în plan să fie fată sau băiat. Cumva, Gina simțea că este băiat și am zis că ce o fi, să fie sănătos! Când am aflat că o să fie fetiță, m-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată…o să fiu terminat (râde), pentru că tații de fete devin foarte sensibli la fete. E foarte greu să-i refuzi ceva. Ești victimă totală! Deja m-am emoționat. Abia aștept să se întample. E un om pentru care voi face orice!”, a spus fericitul viitor tătic.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close