Monden

Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției

Bobby Ewing era unul dintre cele mai iubite personaje din serialul Dallas! Actorul Patrick Duffy era feblețea femeilor și nu și-a pierdut farmecul nici acum, la 71 de ani.

În pandemie, „Bobby Ewing” s-a îndrăgostit lulea, femeia care l-a învățat să iubească din nou, după moartea soției, fiind tot o actriță îndrăgită.

Au trecut aproape 30 de ani de la încheierea serialului Dallas, iar frumușelul Bobby după care suspinau toate femeile are 71 de ani acum. Are părul alb și un pic mai multe riduri, însă privirea care l-a consacrat este aceeași. Și farmecul personal este la aceleași cote ca acum 30 de ani, drept dovadă că în plină pandemie a făcut o femeie să se îndrăgostească de el doar în urma unor discuții pe chat.

PUBLICITATE

Actriţa Linda Purl, în vârstă de 65 de ani, cunoscută pentro rolul ei din sitcomul Happy Days i-a pus inima pe jar lui Patrick Duffy și viceversa. Ei bine, se pare că cei doi actori şi-au unit singurătăţile în timpul pandemiei, preferând să se izoleze împreună mai degrabă decât separat, potrivit okmagazine.ro.

Linda a venit ca un pansament pentru actorul din Dallas, după ce acesta şi-a pierdut soţia în ianuarie 2017, din cauza cancerului. Carlyn Rosser i-a fost aproape lui Duffy pentru mai mult de 40 de ani și Patrick a suferit enorm când a pierdut-o.

La rândul ei, Linda a fost căsătorită de patru ori şi are un copil.

PUBLICITATE

„Bobby Ewing” nu mai spera că soarele va mai străluci vreodată pe strada lui și se resemnase în rolul văduvului, care și-a închis viața amoroasă și se dedică în totalitate nepoților săi. Iată că planul său nu a coincis cu cel al lui Dumnezeu care i-a scos în cale o femeie capabilă să-l trezească la viață.

Cei doi au început să vorbească pe un grup de chat în care se aflau vechi prieteni comuni. După ce ceilalţi prieteni ai actorului au părăsit, unul câte unul, acel grup, au rămas să converseze doar Patrick şi Linda. În scurt timp, conversația lor amicală s-a transformat în dragoste și Patrick s-a trezit încărcându-şi maşina cu bagaje şi conducând 20 de ore către adresa Lindei. A urmat carantina impusă de restricțiile COVID-19, însă izolarea la domiciliu petrecută împreună a fost, evident, mult mai fericită.

„Am o relaţie incredibil de fericită. Nu credeam că o să mai simt aşa ceva„, mărturiseşte Duffy despre noua lui iubire.

„Eu și soția mea, în 48 de ani, am fost mereu împreună’, a mărturisit actorul, care crede că mare lui iubire ar vrea să știe că el e fericit.

„Sunt sincer și cred că asta e în acord cu dorința soție mele, faptul că intenționăm să fim fericiți. Așa că, atunci când ți se oferă gândește-te, fă ce crezi, dar nu lăsa să treacă pe lângă tine, dacă e ceea ce trebuie’, a mai spus actorul.

Patrick Duffy are doi băieți cu fosta soție: Padraic Terence (46 de ani) și Conor Frederick (41 de ani).

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close