Monden

SURPRIZĂ – Cine sunt finaliştii Vocea României 2019 și când are loc MAREA FINALĂ!

Finaliştii Vocea României 2019 – Vocea României şi-a desemnat finaliştii după ediţia de vineri, 13 decembrie. Telespectatorii show-ului difuzat de Pro TV au votat, astfel că s-a stabilit cine ajunge în finala care va fi difuzată pe 20 decembrie.

Cine sunt cei patru finalişti de la Vocea României 2019

Din echipa Irinei Rimes merge mai departe Jasmina Răsădean, care a avut câştig de cauză în faţa lui Bogdan. Din echipa lui Smiley a obţinut calificarea în finală Andi Ţolea.

Din echipa lui Brenciu, s-a calificat în finală Elena Bozian, iar în cele din urmă, din echipa lui Tudor Chirilă a ajuns printre cei patru finalişti Dragoş Moldovan.

PUBLICITATE

Cine s-a luptat pentru un loc în finală

Fiecare antrenor s-a prezentat cu doi concurenți. Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley au încercat să dea lovitura. Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean fac parte din echipa Irinei Rimes și au căutat și ei un loc în ultimul act.

Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor Chirilă și Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia Brenciu au fost pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat.

Andi Ţolea, mesaj emoţionant înainte de a doua semifinală Vocea României: “Fără încurajările tatei nu ştiu dacă aş fi avut curajul”

PUBLICITATE

Fiecare dintre aceşti concurenţi va lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Reamtim că ultima ediţie a emisiunii Vocea României a fost câştigată de Bogdan Ioan, supranumit Michael Jackson de România, din echipa lui Smiley.

Ca de fiecare dată, telespectatorii au avut un rol deosebit în această fază a show-ului. Aceștia au putut vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent.

S-a putut vota şi online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT. Astfel, s-a decis cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor, așa cum își numește PRO TV-ul concursul.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close