Monden

Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor România 2021? Adevărul despre povestea de dragoste dintre ei: ”Sunt de doi ani împreună”

Elena Marin este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor. Faimoasa are mii de urmăritori, însă puțini sunt cei care știu că dansatoarea este logodită. Iată cum arată bărbatul care i-a furat inima…

Elena Marin este una dintre cele mai frumoase concurente de la Survivor România 2021. Faimoasa are mii de admiratori, însă din păcate pentru aceștia, dansatoarea Andreei Bălan nu este singură, așa cum sperau mulți admiratori, ci se iubește cu un fost coleg din televiziune cu care este și logodită.

Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor Romania 2021?

PUBLICITATE

Elena Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, tânărul care a cerut-o de soție pe frumoasa dansatoare. Bărbatul o susține în tot ceea ce face și speră să treacă cu bine peste ca mai grea competiție din Republica Dominicană și că nu se va întoarce cu mâna goală, ci cu un trofeu.

Andrei, logodnicul Elenei, a declarat că este o adevărată provocare pentru cuplul lor această perioadă de separare, însă o susține și este cu sufletul alături de iubita sa.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close