Monden

Bianca si Bodi s-au impacat

Lumea showbiz-ului românesc a fost „resuscitată”, miercuri noapte, după ce Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Gabi Bădălău au dat nas în nas într-un local de lux situat pe malul lacului Herăstrău, La Brasserie. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre întâlnirea de pomină care a avut loc între fosta asistentă a lui Dan Capatos și fiul ex-ministrului, după ce afaceristul din Mediaș a „socializat” cu blondina, pe melodiile de dragoste ale lui Adi Minune, potrivt cancan.ro

Miercuri seara, Bianca Drăgușanu a trăit clipe memorabile, care ar fi făcut-o să îi sară inima din piept și ar fi adus-o într-o stare de nedescris, cu adrenalina la maximum. Viața fostei prezentatoare TV pare un adevărat film, unul demn de difuzat pe Netflix, cu romantism și tot tacâmul, mai ceva ca în peliculele cu Marilyn Monroe.

Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Alex Bodi în local, unde amândoi ar fi trebuit să stea împreună, după ce finii lor, Horia și Elisabeta Vlădescu, i-au invitat la o sindrofie. Au preferat însă distanța, dar chiar și dacă s-au aflat la două mese diferență, s-au sorbit din priviri, iar cei prezenți la fața locului povestesc cum foștii soți se purtau de parcă nu mai exista nimeni în jurul lor, doar ei și bătăile inimilor.
Alex Bodi, dedicații pentru blondină

PUBLICITATE

După câteva minute de relaxare, Alex Bodi a făcut un prim gest față de frumoasa blondă și a copleșit-o cu mai multe buchete de trandafiri, iar ulterior a surprins-o cu o îmbrățișare și un sărut pe obraz. Bianca Drăgușanu nu a avut timp să reacționeze, pentru că întregul moment s-a întâmplat când ea se afla cu spatele.

Clipele romantice dintre cei doi nu s-au oprit, căci au urmat dedicații peste dedicații din partea lui Alex Bodi pentru Bianca, însuși Adrian Minune fiind cel responsabil cu trimiterea lor. Melodia cu care a reușit să-i intre în grații ex-prezentatoarei TV a fost “E noapte și e târziu”, piesă pe care cei doi îndrăgostiți au trăit clipe de neuitat.

Gabi Bădălău, dispută de pomină cu Bianca Drăgușanu

PUBLICITATE

Seara celor doi ar fi fost, însă, dată peste cap de Gabi Bădălău, care, la scurt timp după ce a fost informat că fosta/actuala iubită, este „sedusă” de Alex Bodi, ar fi venit țintă în local, ar fi luat-o pe Bianca Drăgușanu, dintr-un foc, de la masă, ar fi făcut o scenă de maximă gelozie și ar fi început să se certe cu blonda în stradă. Mai mult decât atât, Gabi Bădălău i-ar fi făcut praf buchetele de flori primite de la Alex Bodi.

Seara nu s-a terminat însă aici, pentru Bianca Drăgușanu, care, potrivit surselor noastre, s-a întâlnit din nou cu Alex Bodi, întâmplător, în zona de Nord a Capitalei, în trafic. De parcă le este menit să se intersecteze la fiecare colț de stradă. Așa se face că cei doi și-au dat răgaz și au vorbit, din nou, minute bune, timp în care afaceristul din Mediaș i-ar fi spus vedetei că ea este dragostea vieții lui, ceea ce ar fi impresionat-o până la lacrimi pe blondină.

Rămâne de văzut cum se va termina povestea dintre cei trei, un triunghi amoros în care Alex Bodi și Gabi Bădălău luptă pentru inima Biancăi Drăgușanu.
Alex Bodi, în formă de zile mari

De precizat că, în local, Alex Bodi s-a simțit perfect. A fumat trabuc și a băut un șpriț alături de finii lui și ai Biancăi Drăgușanu. În schimb, blondina, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO a fost discretă. Îmbrăcată super-elegant, a preferat să rămână mai mult la masă, chiar dacă a fost invitată să iasă la dans în repetate rânduri.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close