Monden

Gestul lui Bădălău când a aflat despre Claudia Pătrășcanu că își caută loc de muncă

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare că nu există nicio cale de împăcare. De mai bine de un an și jumătate, cei doi se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii. Artista face noi dezvăluiri despre tatăl băieților săi.

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a mers la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a-și face testul antidrog.

„Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML.

PUBLICITATE

El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Realitatea TV, citat de Spynews.

„Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii.

Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Mă terorizează, mă amenință constant!”, a mai adăugat interpreta.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close