Monden

Dana Chera, fosta Grecu, rupe tacerea si spune motivul pentru care nu se mai intoarce la Antena 3: „M-a stors de energie. Au fost…

Dana Chera, fostă Grecu, a explicat dupa trei ani de concediu de maternitate, de ce nu se mai intoarce la antena 3. Recent a acordat un interviu celor de la Paginamedia.ro.

Iata ce spune vedeta:

„”Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fata ca ziarist, dar au lasat urme in omul Dana Chera. Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o sa vorbesc urat despre nimeni dar simt sa fac altceva.

PUBLICITATE

Perioada de pauza de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, daca vrei, o privire inauntrul meu. Asa mi-am dat seama ca este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.

Perioada aceasta – si recomand oricarui jurnalist sa isi ia o perioada de respiro – m-a ajutat mult sa vad ce inseamna echilibrul, care sunt asteptarile oamenilor si ce anume vad ei la tine. Am vazut si eu, din afara, multa patima, multi ziaristi foarte incrancenati, indiferent de opinii sau tabere. Asa se vede de afara.

Observand din exterior, am realizat ca este nevoie de foarte mult echilibru in viata. Orice lucru care te dezechilibreaza trebuie lasat la o parte.” a mai spus Dana Chera pentru sursa citata mai sus.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close