Monden

Pepe, pregătit pentru o nouă relație! Ce l-a dat de gol pe fostul soț al Ralucăi Pastramă: „Să nu surprindă pe nimeni”

Pepe este cu adevărat omul surprinzelor, iar ceea ce a spus în această seară la Xtra Night Show ne-a dat serios de gândit. Este sau nu artistul pregătit de o nouă relație, sau, cine știe paote chiar există deja cineva în viața lui?

Pepe a decis să se separe de soția lui, Raluca Pastramă, alături de care are două fete, în urmă cu aproximativ cinci luni. De atunci, mulți au vorbit despre motivele din spatele divorțului răsunător, însă adevăratele cauze nu au fost spuse, cel mai probabil, nici până acum.

Și în timp ce Raluca Pastramă își vede liniștită de viața ei, fără să atragă atenția asupra existenței sale de după divorț, Pepe pare foarte angrenat în tot felul de alte activități din sfera profesională, tocmai pentru ca gâdurile să nu îl sece de energie.

PUBLICITATE

Pepe, pregătit să iubească din nou?

Dar oare numai proiectele artistice să îi ocupe atât de tare timpul? Pentru că după declarațiile făcute în această seară la Xtra Night Show, am zice că artistul ne va da o veste mare în viitorul apropiat în ceea ce privește o posibilă relație. Și nu, nu este vorba despre o împăcare cu mama copiilor lui, Raluca, pentru că acest lucru l-a lămurit deja, destul de clar și răspicat.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă sotuațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

PUBLICITATE

Și deși a spus toate acestea, Pepe, cum este un cunoscut pentru deciziile bombă și surprizele de tot felul, a lăsat de înțeles că există cineva în viața lui care îi înseninează zilele și pe care, foarte curând, o va arăta lumii în toată splendoarea ei.

„Nu a trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine va apărea, eu sau ea, cu cineva de mână”, a afirmat artistul, la Xtra Night Show, lăsând destul de mult loc de interpretări.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close