Monden

Motivul pentru care Mirela Vaida nu-și dă niciodată verigheta jos:” Eu nu-mi scot verigheta…”

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze și foarte deschisă, însă, Mirela Vaida ascunde un mare secret! Motivul pentru care Mirela Vaida nu-și dă niciodată verigheta jos! Vedeta crede în surperstiții! Celebra prezentatoare TV și soțul său s-au căsătorit în 2009!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite și frumoase prezentatoare TV de la noi din țară. Mereu cu zâmbetul pe buze și foarte deschisă, blondina ascunde un mare secret! Mai exact, vorbim despre anumite superstiții legate de verighetă!

Mirela Vaida a spus motivul pentru care nu-și dă niciodată verigheta jos

PUBLICITATE

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a declarat că nu și-a dat niciodată verigheta jos. Și când spunem niciodată ne referim de la momentul în care blondina și soțul său și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Iar asta nu este tot! Să nu uităm nici de inelul de logodnă, care este la fel de nelipsit de pe degetul frumoasei vedetă.

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a spus Mirela Vaida pentru click.ro.

Dar care să fie oare motivul? E simplu! Pe lângă faptul că este o persoană foarte credincioasă, Mirela Vaida crede în superstiții. Deja este binecunoscut faptul că verighetele simbolizează legătura puternică dintre doi oameni, dar mai ales, promisiunea făcută în fața Domnului în momentul cununiei religioase.

PUBLICITATE

Mirela Vaida și soțul său s-au căsătorit în anul 2009

Mirela și Alexandru Vaida și-au jurat iubire eternă în urmă cu 11 ani. Blondina și bărbatul iubit s-au căsătorit în anul 2009, rodul iubirii lor fiind trei copii superbi, o fetiţă şi doi băieţei. A fost dragoste la prima vedere între cei doi, blondina reușind să-i pună inima pe jar în urmă cu 15 ani. Alexandru Vaida este director comercial la o companie şi călătoreşte foarte mult prin ţară.

În plus, nu este genul de persoană care să apară pe TV, iar soția sa a explicat și motivul pentru care soțul său este o persoană mai retrasă.

“El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.”, a declarat Mirela Vaida în urmă cu ceva timp.

Mirela Vaida a devenit un nume consacrat în anul 2002, atunci când a debutat pentru prima oară în muzică. Avea doar 20 de ani și a participat la numeroase festivaluri de muzică. De asemenea, blondina a fost câștigătoarea unui casting, în urma căruia a devenit membră a trupei de fete Ho-Ra.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close