Știrea zilei

Ioana Gingină se mărită… Ce spune actrița despre rochia de mireasa: „De ce nu?”

Ioana Ginghină a vorbit despre cea de-a treia căsătorie, cu atât mai mult cu cât iubitul ei misterios i-a și oferi inelul de logodnă. Vedeta a recunoscut, la Xtra Night Show, dacă va mai îmbrăca pentru a treia oară rochia de mireasă sau nu!

Ioana Ginghină a avut o viața…ca de film, că doar e actriță, însă, după cum spune și vechea vorbă, „viața bate filmul”, iar de cele mai multe ori este adevărat, iată că vedeta noastră a demonstrat că există viață și după divorț. După mariajul eșuat cu colegul său Alexandru Papapdopol, Ioana Ginghină parcă a renăscut. Ea și fiica ei sunt cele mai bun prietene, iar viața ei, în ciuda pandemiei de coronavirus care nu i-a mai dat voie să muncească atât de mult, este parcă mai liniștită decât înainte.

Și dacă vă întrbați de ce, este datorită iubitului său, Cristi Pitulice, care o face să se simtă o femeie împlină, la aproape doi ani de la divorțul de tatăl fetiței sale. Actrița și noul bărbat din viața ei locuiesc încă de anul trecut împreună, cu fiica Ioanei, Ruxandra, acesta se înțelege foarte bine, iar vacanțele și planurile de viitor sunt toate la comun acum.

PUBLICITATE

„Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună. Ne-a prins pandemia împreună și ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate”, a afirmat în vara anului trecut ăndrăgita actriță.

Se mărită sau nu Ioana Ginghină pentru a treia oară

Însă o întrebare îi tot macină pe susținătorii vedetei. Aceea dacă va mai îmbrăca pentru a treia oară, că doar se zice că e cu noroc, rochia de mireasă? Întrebată de parcă prea multe ori acest lucru, Ioana Ginghină a spus, la Xtra Night Show, că nu ar spune nu unei eventuale căsători, cu atât mai mult cu cât aceasta a recunoscut că a primit din partea iubitului său nu mai puțin de trei inele de logodnă.

PUBLICITATE

„Dacă la 20 de ani își dorești casă , mașină, carieră, la 40 de ani te bucuri e de ele. Dar pentru mine acum nu este o prioritate căsătorie, dar dacă e să fie, de ce nu?”, a declrat Ioana Ginghină, la Antema Stars.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close