Monden

Smiley, mesaj emoționant pentru soția și fiica lui. Este nerăbdător să-și strângă în brațe fetița

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai sudate cupluri ale momentului. Relația lor este una de durată și a fost dusă la un alt nivel. În curând, cei doi vor deveni părinți pentru prima dată și deja s-au pregătit pentru noua lor viață. Smiley le-a transmis un mesaj emoționant fetelor sale, iar Gina a avut un răspuns extrem de simpatic.

Smiley își așteaptă cu drag fetița

Smiley și Gina Pistol vor deveni în curând părinți. Cei doi sunt nerăbdători să treacă la un nou statut și s-au pregătit intens pentru ziua cea mare. Ori de câte ori au ocazia, mai achiziționează ceva pentru bebelușa care este pe drum și împărtășesc totul cu fanii lor.

PUBLICITATE

Gina este foarte activă în mediul online și publică imagini cu burtica mai mereu, semn că este foarte mândră de ea și de statutul de mămică. La una dintre fotografiile postate de ea, în care își etalează burtica de graviduță, Smiley a lăsat un comentariu extrem de emoționant, care i-a impresionat pe fani. ”😍😍😍 Fetele mele”, a scris îndrăgitul cântăreț . Gina Pistol a reacționat într-o manieră amuzantă, așa cum ne-a obișnuit mereu: ”@smiley_omul maricele, maricele 😂”.

Gina Pistol a luat în greutate 15 kilograme

Gina Pistol s-a confruntat cu ceva probleme de când este însărcinată, ceea ce este normal pentru orice femeie în această perioadă a vieții. Celebra prezentatoare a avut bătăi de cap din cauza retenției de apă, deși a fost foarte atentă la ceea ce mănâncă.

PUBLICITATE

De altfel, și rinita de sarcină și-a făcut apariția, motiv pentru care Gina sforăie foarte tare atunci când doarme. Mai mult, obosește mai repede decât înainte, are dureri de spate și nu mai poate la fel de activă, mai ales din cauza faptului că a acumulat peste 15 kilograme. Totuși, ea nu se plânge, ci profită din plin de aceste momente unice speciale.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, a declarat Gina.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close