Știrea zilei

Cum a încercat fratele Mădălinei Manole să se împace cu Petru Mircea: ”M-a blocat pe toate rețelele”

Curând se fac 11 ani de când Mădălina Manole a plecat dintre noi. 11 ani de când Petru Mircea refuză să-l lase pe cel mic în compania familei regretatei artiste. Cum a încercat fratele ”fetei cu părul de foc” să se împace cu cumantul său? Ce a făcut nepotul regretatei artiste pentru a-și întâlni vărul?

Vestea care anunța că Mădălina Manole s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru toată lumea în urmă cu 11 ani. Celebra ”fată cu părul de foc” a decis să-și pună capăt zilelor, fiind găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. Din acel moment, Petru Mircea, soțul regretatei artiste, a decis să rupă orice legătură cu familia Mădălinei, dar mai ales, a refuzat ani la rând să-i lase pe părinții cântăreței să-și vadă nepotul.

Cum a încercat fratele Mădălinei Manole să se împace cu Petru Mircea

PUBLICITATE

Desigur că lucrurile au stat la fel și în ceea ce-l privește pe Marian Manole, fratele artistei. Bărbatul a încercat în nenumărate rânduri să facă cunoștiință cu nepotul lui, însă cumnatul său a refuzat de fiecare dată cu vehemență, găsind întotdeauna un motiv plauzibil. Ei bine, lucrurile au luat o nouă întorsătură acum, căci, fiul lui Marian Manole este mai hotărât ca niciodată să-și cunoască vărul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, nepotul ”fetei cu părul de foc” l-a contactat pe Petru Mircea, însă, exact cum i-a spus și tatăl său, s-a lovit de refuzul fostului soț al Mădălinei Manole.

”Băiatul meu, Mihai, l-a contactat prin mesaje, nu telefonic, personal, pentru că eu sunt blocat pe orice rețea să iau vreo legătură cu fostul meu cumnat și m-a blocat și pe telefon, și peste tot. Băiatul meu, după moartea bunicului lui, după moartea tatălui meu, fără să fie pus de mine așa cum spune Petru Mircea că eu l-am pus, pentru că a ajuns la o maturitate în care poate să vorbească singur și poate să gândească singur, s-a gândit să vorbească cu el. I-am zis că da, poți să îl suni și să vorbești, dar o să te lovești de refuzul lui.”, a declarat Marian Manole la Antena Stars.

PUBLICITATE

Marian Manole: ”Copilul meu mi-a spus: ”Tată, eu vreau să-mi văd vărul”

Chiar și așa, tânărul nu s-a lăsat, fiind mai hotărât ca niciodată să-și cunoască singurul văr. Deși Petru Mircea nu a vrut nici în ruptul capului să-i îndeplinească dorința, fiul lui Marian Manole a insistat până când a reușit să deschidă o portiță spre verișorul său. Potrivit declarațiilor făcute de fratele artistei, Petru Mircea i-ar fi promis nepotului soției sale că-l va lăsa să-și întâlnească vărul imediat după ce se termină pandemia de coronavirus.

”Copilul meu mi-a spus: ”Tată, eu vreau să-mi văd vărul, sunt destul de mare, copilul a crescut, cred că ar fi cazul să ne întâlnim acum, tataie a murit, mamaie a murit, ei nu au apucat să îl vadă. Cred că este timpul să ne întâlnim, să-mi cunosc și eu vărul” și i-am spus: ”Tată, poți să faci ce vrei, contactează-l, îi știi numărul de telefon, sună-l și ai să vezi că ai să dai de refuzul lui!”. Copilul i-a scris, iar Petru Mircea i-a spus: ”Știu că te-a pus tatăl tău, nu știu cum se nu s-a gândit că a avut COVID și el”, a mai adăugat fratele ”fetei cu părul de foc”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close