Știrea zilei

Mihai Morar luat cu ambulanța. Primele reacții: ”Nu e panică”

Mihai Morar luat cu ambulanța – Flick, Mihai Morar și întreaga echipă de la Radio ZU sunt prezenți zilele acestea la Târgul de Crăciun din Oradea. Domnul Rimă a postat pe unul dintre conturile sale de socializare o fotografie în care colegul său, Mihai Morar, primește îngrijiri de la medicii SMURD.

Mihai Morar luat cu ambulanța – Mihai Morar este obosit și are nevoie de vitaminizare

Prezentatorul TV și omul de radio Mihai Morar a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău la Târgul de Crăciun din Oradea. Prietenul și colegul său de la radio, Flick, a postat o imagine cu Mihai când primea îngrijiri de la medici.

„De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine!”, a scris Mihai Morar pe contul de socializare. A doua zi dimineața, Mihai Morar și-a început ziua cu o cafea cu lapte, gata pentru a șasea zi de ”fapte”.

PUBLICITATE

„Un espresso dublu și-o cafea cu lapte. E ora 7.00 și-a șasea zi cu fapte”, a mai scris omul de radio în urmă cu puțin timp pe contul de Instagram. Totodată, prezentatorul a adăugat o fotografie.

Flick le-a transmis fanilor care este starea lui Mihai Morar

Flick este cel care le-a transmis fanilor vestea stării de sănătate a prietenului său printr-o postare pe contul de Instagram.

Tot ce trebuie să ştii despre examenul de rezidenţiat! Are loc astăzi, iar rezultatele se vor afişa miercuri, 11 decembrie
La descrierea fotografiei de pe rețeaua de socializare Domnul Rimă a postat și o glumă mică, așa cum numai el știe să facă. „M-a chemat Morar al meu, la after în OFB-u!”. La scurt timp prezentatorul TV și-a liniștit fanii și a scris un mesaj, tot pe pagina de Instagram.

PUBLICITATE

Caravana Radio ZU, implicată în campania ”Orașul Faptelor Bune”

Echipa Radio ZU se va afla timp de o săptămână la Târgul de Crăciun din Oradea unde va se implica în campania ”Orașul Faptelor Bune”, așa cum face în fiecare an.

Mihai Morar și Flick sunt închiși timp de 7 zile în ”Casa Radio ZU” cu scopul de a strânge bani și cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Acestea sunt donate ulterior copiiilor și familiilor nevoiașe.

Cei doi prezentatori sunt deja de 6 zile la Oradea, probabil oboseala și stresul fiind motivele pentru care Mihai Morar a început să se simtă slăbit.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close