Știrea zilei

S-a aflat! Cine este, de fapt, Roxana Alexandru, logodnica lui Virgil Iantu

Toata tara il stie pe Virgil Iantu, dar putini au idee cine este, de fapt, logodnica lui. Prezentatorul TV traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Roxana Alexandru. Frumoasa bruneta este o fosta colega de la Prima TV.

Conform 9am.ro, Virgil si Roxana s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru emisiunea Vrei sa fii miliardar?. Asa s-au indragostit si apoi au devenit un cuplu. Cu toate ca Roxana era casatorita la acel moment, ea a decis sa divorteze, de dragul iubitului ei. Imediat dupa ce s-a pronuntat hotararea, ea s-a si mutat in apartamentul lui Virgil.

Cine este, de fapt, Roxana Alexandru, logodnica lui Virgil Iantu

PUBLICITATE

Roxana si Virgil au devenit un cuplu si pe platourile de filmare, orice emisiune la care lucra Iantu avand-o si pe Roxana in echipa tehnica (ea a fost producatorul show-urilor Vrei sa fii miliardar?, Big Brother sau Star Factory.

Cei doi au impreuna o fetita, Jasmina, dar inca nu s-au casatorit. Prezentatorul a explicat pentru life.ro de nu a facut acest pas.

„Ea stie, mama e ceruta, cererea a fost acceptata, dar nu am apucat sa ne casatorim. E adevarat ca au trecut 15 ani, dar… s-a intamplat o treaba care mi-a lasat un gust amar: am mers la un preot si l-am intrebat cum putem face ca in fata lui Dumnezeu sa ne cununam? El ne-a cerut certificatul de casatorie. Noi am zis ca asa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem sa o facem pentru sufletul nostru si nu avem timp de acte.

PUBLICITATE

I-am zis atunci ca mie mi se pare ca intre noi si Padre nu stau un functionar public si o foaie din asta… Asa e de cand e lumea, trebuia sa fie o foaie acolo semnata de cineva cu stampila si cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat ca nu pot sa fac asta in fata lui Dumnezeu pana ce un ales al poporului nu imi da o patalama.

Preotul a zis ca nu se poate altfel pentru ca asta ar insemna sa-l mintim pe Dumnezeu. Mi s-a parut total aiurea. Tatal meu a fost preot, eu respect regulile, dar ma gandeam ca exista totusi o varianta doar pentru sufletul nostru. Nu exista si eu cred ca ar trebui reglementata. Nu vreau sa stau dupa acte”, a povestit Virgil Iantu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close