Știrea zilei

Liviu Vârciu, infectat cu covid-19. Cum se simte vedeta TV

Pandemia nu dă semne că se apropie de final și situația este, în continuare,una dificilă. În ultima vreme, tot mai multe vedete au anunțat că au fost infectate cu noul virus al momentului și au vorbit despre experiența lor cu această boală. Printre persoanele publice care au contractat virusul se numără și Liviu Vârciu, care a primit cel mai nepotrivit cadou de Crăciun.

Liviu Vârciu are coronavirus

Liviu Vârciu a ajuns și el în grupul vedetelor care au contractat coronavirusul. Celebrul Vârciu a anunțat că are covid printr-o postare pe rețelele de socializare, care îi scoate în evidență umorul cunoscut de către toți fanii lui.

PUBLICITATE

Vârciu a ținut să le ureze sărbători fericite tuturor celor care îi urmăresc activitatea din mediul online, însă, în continuarea mesajului, gândurile bune aveau să fie umbrite de o veste mai puțin plăcută, aceea că Liviu se află în izolare din cauza faptului că are coronavirus.

În stilul său caracteristic, Vârciu a glumit pe seama acestui incident neplăcut, spunând că este o perioadă bună de luat coronavirus, deoarece îl va ține departe de el pe Moș Crăciun, care nu va mai veni la el de teamă că s-ar putea îmbolnăvi. El le-a explicat tuturor că se simte bine și nu are simptome grave, ci doar își simte capul greu.

Care a fost cea mai grea iarnă din Romania? Cum arătau străzile?

PUBLICITATE

Totuși, el este foarte optimist și crede că se va recupera rapid. Mai mult, a ținut să le transmită tuturor să fie atenți și să se protejeze, mai ales acum, de sărbători, când situația este mult mai dificilă.

“Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de CrăciunE bine ca nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum de sărbători e groasă.”, a spus Vârciu pe contul său de Instagram, prin intermediul unor Instastories.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close