Știrea zilei

Rasturnare se situatie. Scolile ar putea incepe, fizic, pe 1 octombrie. Anuntul premierului Orban

Premierul Romaniei, Ludovic Orban spune ca nu exclude posibilitatea ca elevii sa vina la cursuri, in clase, abia pe 1 octombrie. In acest context primele 2 saptamani ar urma sa fie invatamant online..

Elevii ar putea urma cursuri online in perioada 14-30 septembrie iar cursurile in fizice, in clase, sa fie reluate la data de 1 octombrie.

„Au fost discutii pe aceasta tema (ca scolile sa inceapa fizic de la 1 octombrie, iar in intervalul 14-30 septembrie cursurile sa fie online – n.r.). Exista puncte de vedere exprimate de specialisti, in special medici, care spun ca atat profesorii, cat si copiii, intr-un procent foarte mare, revin din concedii, ca o mare parte dintre cei infectati au spus ca vin din concediu”, a declarat premierul.

PUBLICITATE

Orban a mai spus ca nu a fost inca luata, inca, o astfel de decizie, dar daca se va lua, atunci va fi anuntata in timp util. Copii se intorc din concediile facute alaturi de parinti si ar necesita o perioada mai mare pentru a se observa cum decurge situatia imbolnavirilor.

„Deocamdata lucrurile sunt asa cum le-am anuntat. Decizia de deschidere a scolii va fi luat in plan local. (…) ”, a mai spus Ludovic Orban.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close