Știrea zilei

Încă un medic a pierdut lupta cu coronavirusul. A rămas în urmă un copil de 13 ani

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime, în special în rândul cadrelor medicale.

Doctorul Enache Gloria activa în cadrul Secției de Pneumologie de la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” din București a murit din cauza Covid-19.

Starea ei s-a agravat în timp, iar în cele din urmă a fost răpusă de virusul ucigaș. Femeia avea 59 de ani și lucra de mulți ani în acest spital. În urma ei a rămas o mamă în vârstă de 88 de ani și fetița acesteia de 13 ani, scrie DC News.

PUBLICITATE

Doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19

În urmă cu nici două săptămâni, Alexandrina și Octavian Ionete, doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții spitalului unde aceștia și-au exercitat profesia timp de mulți ani. “Exigentă și strictă în privința măsurilor de sănătate și protecție împotriva coronavirusului, din păcate, totuși ea s-a infectat cu SARS-CoV-2”

“Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întregul colectiv de salariați, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinșilor medici Alexandrina și Octavian Ionete, profesioniști de o imaculată probitate și o înaltă competență profesională. Dumnezeu să-i odihnească!”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Câmpina.

PUBLICITATE

Cei doi doctori erau specializați în Radiologie. Dr. Octavian Ionete se pensionase, iar soția sa, dr. Alexandrina Ionete era încă medic în cadrul spitalului de la Câmpina.

“O tragedie uriașă ce ilustrează dramele și riscurile la care sunt supuse familiile salariaților din sănătate implicați în lupta cu această epidemie.
Medicii Alexandrina și Octavian IONETE s-au infectat cu coronavirus, au fost internați ambii la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina, au luptat pentru viața lor, dar în cele din urmă, din nefericire, au pierdut această luptă.” au scris colegii de breaslă pe Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close