Știrea zilei

Victor Ponta si Daciana Sarbu, parinti in secret: „Viata ne-a daruit un suflet nou”

Sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu a postat prima fotografie cu Maria, fetita in varsta de sase ani pe care a adoptat-o impreuna cu Victor Ponta. Fostul premier a spus la emisiunea prezentata de Denise Rafai ca are trei copii

Fotografia cu Maria, fetita adoptata de Victor Ponta si Daciana Sarbu.

Sotia fostului premier al Romaniei a postat pe Instagram o fotografie cu cele doua fiice ale lor: Irina, de 12 ani, si Maria, in varsta de 6 ani.

PUBLICITATE

„Anul acesta in familia noastra a aparut Maria”

„Cele mai mari daruri din viata noastra sunt oamenii. In mod miraculos si neasteptat, viata ne-a daruit un suflet nou. Anul acesta in familia noastra a aparut Maria. Si bucuria de a fi mama din nou, cu toate intrebarile, temerile si incantarile pe care le are orice familie in care mai vine un copil.

Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi.

PUBLICITATE

Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi. #believe #hope #love #bestteam Maria Irina Andrei”, a scris Daciana Sarbu pe Instagram.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile cu privire la marturisirea pe care a facut-o in aceasta seara, legat de faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii, pana acum.

Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! Asa vesti frumoase sa tot auzim!”, a spus Denise Rifai.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close