Știrea zilei

VIOREL ȘI VULPIȚA ȘI-AU REVĂZUT FIICA, DE CRĂCIUN. CÂT DE MARE A CRESCUT MARIA ȘI CUM ARATĂ COPILUL SOȚILOR STEGARU

Vulpița și Viorel au petrecut Crăciunul acesta așa cum nici nu au visat. Cei doi soți din Blăgești erau extrem de triști din cauza faptului că nu-și pot revedea fiica, numai că s-a întâmplat o minune și, în Sfânta Sărbătoare, s-au reunit cu Maria.

Vă spuneam zilele trecute că de Crăciun se întâmplă multe miracole. Vulpița și Viorel Stegaru au trăit un astfel de miracol pe propria piele, atunci când au primit cel mai frumos cadou: cei doi soți și-au revăzut fiica, pe Maria și au împărtășit bucuria cu toți fanii lor.

Mai exact, pe pagina ei de Instagram, Vulpița a postat o fotografie cu ea și Viorel, alături de fiica lor, Maria. În imagine e vede clar că fetița a crescut față de prima sa apariție la Acces Direct, însă soții din Blăgești continuă să-și ascundă fiica de ochii curioșilor.

PUBLICITATE

Tocmai de aceea, Vulpița a ales să acopere fața fiicei sale, pe Instagram, cu un emoticon îngeraș, astfel încât internauții să nu o poată vedea pe Maria. Ea și Viorel au fost extrem de fericiți în cadrul revederii cu micuța lor, căci zâmbeau din toată inima, în imaginea cu pricina.

Ce spuneau Vulpița și Viorel, înainte de Crăciun

La Acces Direct, Viorel a mărturisit că singurul lucru care le lipsește acum, în prag de Sărbători, este fiica lor, care a rămas acasă, la Blăgești, în grija părinților săi.

PUBLICITATE

„Ne simțim, deocamdată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș, dar un singur lucru lipsește. Fetița. E la Blăgești”, a spus Viorel Stegaru, cu durere în suflet, zilele trecute.

„Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătiti cozonac, avem de toate, și sarmale, friptură”,a completat Vulpița, tare mândră de preparatele pe care le gătise pentru Crăciun

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close