Știrea zilei

De ce nu a vrut Draga Olteanu Matei sa aiba copii: “Nu mi-am dorit pentru ca eu…”

Marea actrita, Draga Olteanu Matei, a incetat din viata la varsta de 87 de ani. Actrita se afla internata in stare grava la spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi de mai multe zile.

„Desi echipa medicala din Spitalul ‘Sf Spiridon’ a facut toate eforturile sa o trateze, pacienta a decedat in aceasta noapte (marti spre miercuri n.r.), la ora 2,11”, a declarat dr. Cimpoesu.

Draga Olteanu Matei ajunsese vinerea trecuta, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sf. Spiridon” din municipiul Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva. Potrivit medicului, cea mai probabila cauza a hemoragiei digestive este tratamentul anticoagulant pe care artista il ia de mai multa vreme din cauza unei afectiuni cardiovasculare.

PUBLICITATE

De ce nu a avut actrita copii

In urma cu ceva timp, actrita Draga OlteanuMatei a marturisit ca nu si-a dorit niciodata sa devina mama si se bucura de faptul ca nu a cunoscut sentimentul matern. Actrita spunea ca toate femeile care nu au copii ar trebui sa se simta la fel de implinite si linistite.

,,Eu nu am vrut sa fac copii niciodata. Imi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru ca eu cred o treaba pe care nu vreau s-o spun in public, pentru ca ar fi foarte deceptionate mamele. Dar amintesc un proverb batranesc foarte intelept: Cine are sa-i traiasca, cine nu sa nu-si doreasca. In zile noastre ar trebui sa ne gandim la partea a doua a proverbului”, a marturisit Draga Olteanu Matei.

PUBLICITATE

,,M-am gandit sa adopt un copil cu multi ani in urma, cand nu avem cu ce sa-l tin, dar mi-am dat seama ca nu am timp sa ma ocup de el”, a mai spus marea actrita, in urma cu ceva timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close