Știrea zilei

Gabriela Firea face a patra operatie la colon la Londra

Gabriela Firea a ajuns din nou pe mana medicilor. De data aceasta, Primarul Capitalei a plecat la Londra pentru o noua interventie chirurgicala. Aceasta este a patra operatie la colon la care sotia lui Florentin Pandele se supune de la finele anului 2018 incoace.

Gabriela Firea are probleme de sanatate de mai multe luni, dar pana acum a fost fidela sistemului medical din Romania. De data aceasat , primarul Capitalei a decis se pare sa faca a patra operatie la colon in strainatate.

Joi dimineata, Gabriela Firea a anuntat pe contul ei de Facebook ca va fi bine si ca se va intoarce curand in tara unde au ramas ai ei baieti.

PUBLICITATE

Gabriela Firea este insotita la Londra de sotul ei, Florentin Pandele.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea s-a operat de mai multe ori la colon. Prima interventie a facut-o la SPitalul Cantacuziono la finele anului 2018.

“Pentru a-i linistit pe cei care imi poarta de grija si pentru a le tulbura euforia celor care si-ar dori asta, sunt cat se poate de intreaga si apta de munca, nu ma tin captiva nici doctorii si nici extraterestrii”, spunea Gabriela Firea.

PUBLICITATE

Gabriela Firea i-a fost scoasa o sarma din colon
Ulterior lucrurile s-au complicat pentru ea si a declarat ca medicii i-au scos la a doua operatie din luna ianuarie o sarma. Pe 29 martie 2019, Firea s-a operat, din nou, la colon, in aceeasi unitate medicala, dupa o ocluzie intestinala.

“Sanatatea mea, in ultimela sase luni, atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala”, marturisea Gabriela Firea recent.

De alftel, pana acum, Gabriela Firea a fost operata in tara si de fiecrae data a spus ca are incredere in medicii romani.

“In decembrie a avut o interventie chirurgicala de urgenta (n.r Gabriela Firea), in ianuarie inca o interventie chirurgicala unde i s-a gasit o sarma de vreo 3 cm in colon. In martie a avut cea mai importanta interventie chirurgicala, care ne-a daramat pe toti, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama ca sunt foarte slab si m-am intors pentru a nu stiu cata oara cu fata la Dumnezeu”, a povestit si sotul acesteia, Florentin Pandele.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close