Știrea zilei

Ce nume va purta băiețelul Vulpiței și al lui Viorel! Soții Stegaru au făcut marele anunț!

Pentru Vulpița și Viorel a fost o zi foarte importantă. Cei doi au aflat sexul bebelușului pe care Veronica îl poartă în pântece, iar în doar câteva luni ei își vor strânge în brațe băiețelul! Ce nume va purta acesta! Anunțul făcut de soții Stegaru!

După ce în urmă cu mai multe săptămâni Vulpița și Viorel au anunțat că vor deveni din nou părinți, iată că astăzi pentru ei a fost o zi cu totul specială, iar asta pentru că au aflat sexul bebelușului pe care Veronica îl poartă în pântece.

Deoarece în urmă cu mai multe zile s-au mutat în Buzău, acolo unde locuiesc într-o casă oferită de un telespectator Acces Direct, soții Stegaru au revenit la București pentru un control al sarcinii ca să știe că totul este în regulă.

PUBLICITATE

Dorința cea mare a Vulpiței a fost să afle și sexul celui de-al doilea copil pe care urmează să-l aibă, asta după ce acasă mai are o fetiță de trei ani, iar medicul i-a îndeplinit-o.

Vulpița și Viorel devin din nou părinți!

După ce a analizat cu grijă și și-a dat seama că bebelușul este în regulă, Vulpița a primit vestea că va deveni mamă de băiat pentru prima dată. Imediat ce a aflat a izbucnit în plâns, iar vestea l-a emoționat bineînțeles și pe Viorel, care deși și-a mai dorit o fetiță, nu are cum să nu se bucure de vestea că devine tată de băiat.

PUBLICITATE

Invitați în platoul Acces Direct de la Antena 1, soții Stegaru s-au arătat foarte fericiți de faptul că devin părinți de băiat, iar tot aici au dezvăluit și numele pe care cel mic îl va purta.

Ce nume va purta băiețelul Vulpiței și al lui Viorel!

Deoarece reporterul Radu Rotaru a fost tot timpul cu ei în ultimele luni și le-a devenit un adevărat prieten, Viorel și Veronica au decis că cel mic să-i poarte numele, astfel că unul dintre prenume va fi Radu, însă cel de-al doilea ar putea fi cel pe care chiar Mirela Vaida l-a recomandat.

Pentru că se va naștere în apropierea sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, Mirela Vaida le-a spus soților Stegaru că ar fi bine ca cel mic să poarte numele de Constantin, fapt care i-a încântat pe cei doi.

Așadar, noul membru din familia Stegaru ar putea să poarte numele Radu Constantin, dacă cei doi nu își vor schimba părerile între timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close