Știrea zilei

Anunțul pe care nimeni nu vrea să îl audă! „Vom avea lockdown după alegeri”

Victor Ponta a făcut anunțul pe care nimeni nu vrea să îl audă! Acesta a transmis că după alegerile parlamentare, România va intra mai mult ca sigur în carantină. Fostul premier este nemulțumit de felul în care au gestionat autoritățile ultimele luni de pandemie.

Ponta consideră că guvernul condus de liberalul Ludovic Orban trebuia să ia decizii mult mai bune începând cu septembrie, atunci când cazurile de COVID-19 au început să crească.

„Da, stați fără grijă, România intră în carantină. Cred că după 6 decembrie intrăm în lockdown, pentru că nu s-au luat măsuri, una dintre ele fiind testarea”, a zis Victor Ponta la Hotnews

PUBLICITATE

Victor Ponta, anunțul care sperie întreaga țară!

Victor Ponta spune că nu înțelege de ce în weekend România nu testează, mai ales că atunci oamenii stau mai mult timp acasă.

„Nu se folosește capacitatea de testare și este descurajată testarea cu teste rapide. Nu înțeleg de ce nu facem mai multe teste în weekend. Dacă se decontau testele în privat toate clinicile private aveau interes.

PUBLICITATE

Nu înțeleg de ce după 9 luni de pandemie nu știm câte paturi de ATI avem la București. De ce ducem cu avionul la Lețcani. Să nu reușești după 9 luni”, a adăugat Victor Ponta

„Nu s-a vrut pentru că dă prost. Dacă ai teste 100.000 de români ai avea probabil 20-25.000 de cazuri și dă prost politic”, a mai zis fostul premier.

Victor Ponta nu a ezitat și a făcut un adevărat lobby pentru vaccinul COVID-19! Fostul premier a transmis că el este de acord să se vaccineze.

„Da, mă voi vaccina. Atât eu, cât și soția și familia mea. Eu sunt pro vaccinare și consider că nu vom scăpa de această pandemie până când nu vom avea un vaccin. Mă voi vaccina, dar nu sunt de acord ca această vaccinare să fie obligatorie”, a mai zis Victor Ponta.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close