Știrea zilei

Doliu în lumea medicala! S-a stins un pretios medic. Va multumim ca ati salvat vieti, chiar si cu mainile goale!

Doliu în lumea medicala – Lume medicala din Romania este din nou in doilu. Alina Lupu, o doctorita specializata in Medicina de Urgenta si medic la Spitalul Judetean Dolj si SMURD Craiova, a murit. Ea era unul dintre cele mai apreciate cadre medicale din municipiu.

Doliu în lumea medicala – A murit medicul Alina Lupu

„Azi noapte a incetat din viata, dupa o lunga suferinta, Dr. Alina Lupu – Medic primar Medicina de Urgenta – UPU din cadrul Spitalului Clinic Judetean Dolj si SMURD Craiova. ????

Doamna doctor, va multumim ca ati salvat vieti, ca ati dat sansa multor oameni sa traiasca, ca ati invins moartea chiar si cu miinile goale si ne cerem iertare in fata lui Dumnezeu ca noi oamenii de rind nu am facut atit de mult pentru dvs!

PUBLICITATE

Dumnezeu a dorit sa va ia la El, il lumea celor drepti, ca poate si acolo e nevoie de medici. Dumnezeu sa va odihneasca in pace si sa va fie tarina usoara! Condoleante familiei, colectivului UPU si SMURD Craiova!”, a anuntat jurnalista Vlad Carmina Alina, pe contul sau de Facebook.

Un alt deces a zguduit lumea medicala din Romania, in urma cu cateva zile

Cardiologul Rodica Mihalache a trecut la cele vesnice in noaptea de marti spre miercuri. Vestea este cu atat mai trista, cu cat reputatul medic urma ca in mai putin de o saptamana, pe data de 17 decembrie, sa implineasca varsta de 74 de ani

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close