Știrea zilei

Chef celebru, bătut cu bestialitate într-un local! Acum se zbate între viață și moarte!

Adrian Pop, celebru chef din Cluj, bătut și băgat în spital sâmbătă noaptea. Detalii șocante.

Un celebru chef din Cluj a fost bătut cu bestialitate la o petrecere organizată de ziua unui polițist.

Deși la eveniment au luat parte mai mulți oameni ai legii, Adrian Pop, căci despre el este vorba, nu a reușit să scape din mâinile individului care l-a agresat până l-a băgat în comă.

PUBLICITATE

În aceste momente, starea lui este foarte gravă, șansele de supraviețuire fiind minime.

Chef din Cluj, bătut cu bestialitate

Adrian a fost preluat de la petrecere de un echipaj de Terapie Intensivă și dus de urgență la UPU Cluj, iar de acolo direct la Spitalul de Neurochirurgie. Incidentul violent a avut loc sâmbătă seara, când chef-ul a pornit împreună cu mai mulți prieteni, dintre care un polițist care își sărăborea ziua de naștere, spre un local.

PUBLICITATE

Ulterior, bărbații au plecat în comuna Suatu, pentru a continua petrecerea, iar mai apoi s-au întors în Apahida, unde se aflau la începutul serii.

„Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă.

El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a declarat o sursă pentru EVZ.

Florin Dumitrescu a reacționat la auzul veștii
Chef Florin Dumitrescu a reacționat imediat cum a auzit teribila veste. Acesta face un apel pe contul său de socializare, cu privire la cazul lui Adrian Pop.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close