Monden

Carmen Tănase, revoltată după ce s-a scris că ar fi pierit într-un accident: „Nu e prima dată când se întâmplă”

Carmen Tănase a rămas șocată atunci când a primit un articol care anunța că a murit în urma unui accident rutier. Vedeta s-a arătat indignată, dar deloc surprinsă, menționând că multe alte personalități au fost și ele, în trecut, ținta știrilor false.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Carmen Tănase a postat și un link către articolul care îi anunța moartea.

„Am primit azi această mizerie! Sper că este doar un cretinism al zilelor noastre nebune și nu ”altceva”!”, a scris atunci actrița.

PUBLICITATE

Ce spune Carmen Tănase despre știrea care spune că a murit

Invitată la „Sinteza Zilei”, actrița a amintit de acel incident, explicând că în acea perioadă a tot primit mesaje de amenințare ca urmare a declarațiilor controversate făcute pe tema pandemiei de coronavirus.

În ciuda acestui lucru, Carmen Tănase nu s-a lăsat intimidată și și-a văzut de viața ei fără să îi fie teamă.

PUBLICITATE

Cât despre știrea cea falsă și alarmistă, actrița a mărturisit că nu a făcut mari eforturi să dea de urma persoanei care a scris articolul, aflând numai că site-ul este localizat în Africa de Sud.

„Și nici nu știu ce aș putea să fac mai departe, să-i dau în judecată… Nu e prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a explicat Carmen Tănase.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close