Monden

Ce decizie a luat Daniela Crudu dupa ce a fost batuta de iubit

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5:30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate. Aceasta a fost dusa la spital pentru ingrijiri dupa ce politistii au ajuns la fata locului.

Potrivit unor surse medicale, Daniela Crudu a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial minor, entorsa de glezna si o fractura minima de piramida nazala.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente i-au acordat toate ingrijirile medicale necesare. Dupa o serie de investigatii, Daniela Crudu a fost eliberata din spital.

PUBLICITATE

„La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment”, informeaza Politia Capitalei.

Agresiunea s-a petrecut in locuinta surorii Danielei, in zona Prelungirea Ghencea.

Daniela Crudu a fost audiata si a decis sa nu formuleze plangere. Are insa 90 de zile la dispozitie sa se razgandeasca.

PUBLICITATE

Barbatul a primit un ordin de protectie provizoriu, valabil pentru 5 zile. El nu are voie sa se apropie de Daniela Crudu la o distanta mai mica de 200 de metri.

Politistii s-au sesizat din oficiu si continua cercetarile pentru infractiunile loviri si alte violente, noteaza stirileprotv.ro

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close