Monden

Anuntul facut de chef Florin Dumitrescu la 10 ani de relatie: „Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna”

Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cutite” traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cristina. Cei doi implinesc 10 ani de cand sunt impreuna, iar cu aceasta ocazie, Florin i-a facut sotiei o dedicatie speciala.

Florin Dumitrecu are o cariera de succes, dar se mandreste si cu o familie foarte frumoasa. Cunoscutul chef are o sotie iubitoare si doua fetite superbe: Ava si Mia.

Florin Dumitrescu aniverseaza 10 ani de relatie

PUBLICITATE

Cu ocazia aniversarii, alaturi de o fotografie a scris un mesaj emotionant. El a impartasit cu urmaritorii sai o alta frumoasa amintire din intimitate. In urma cu zece ani, Florin, nu era o persoana cunoscuta, iar jobul de bucatar nu ii aducea venituri extraordinare. El a facut economii si i-a daruit iubitei lui un ceas la care visa.

„10 ani de cand suntem impreuna oficial. Bine, au trecut cateva zile bune, dar cam in perioada asta acum 10 ani, ne afisam impreuna. Eu bucatar, ea beautywriter. Azi combinatia asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar.

Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe Facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul.”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

PUBLICITATE

Cunoscutul chef isi aminteste si ca prietenii lor nu le dadeau nicio sansa.

Cei doi s-au casatorit in 2014, dupa 4 ani de relatie si pare ca nimeni si nimic nu ii poate desparti.

„Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti!
Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti!

Te iubesc, Sima!”, a incheiat juratul de la „Chefi la cutite”, mesajul pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close