Știrea zilei

Furtuna Ciara a lovit puternic si la Suceava. Norul de zapada a dat fiori locuitorilor (VIDEO)

Furtuna Ciara, care a produs mai multe decese in Europa, a ajuns deasupra Romaniei, iar un nor urias a acoperit si municipiul Suceava, dand fiori locuitorilor. Ninsoarea s-a asternut dintr-o data peste oras, iar in scurt timp rafalele de vant aproape au smuls acoperisul unui bloc din zona Albina.

Furtuna Ciara a lovit puternic si orasul Baia Mare, marti dupa-amiaza, cu rafale de vant si grindina. Un acoperis a fost smuls de vant, iar mai multe masini avariate.

Furtuna Ciara a lovit puternic Suceava

PUBLICITATE

Publicată de Stiri din Bucovina pe Marţi, 11 februarie 2020

Dupa imaginile cu Furtuna Ciara facand prapad in Baia Mare, in doar cateva secunde, si municipiul Suceava a fost acoperit de norul de zapada si maturat de rafale puternice de vant. Localnicii au surprins imagini incredibile, cu momentul in care furtuna acopera municipiul, scrie OBSERVATOR.TV.

PUBLICITATE

Publicată de Stiri din Bucovina pe Marţi, 11 februarie 2020

Furtuna Ciara, care a devastat Europa si a ucis sapte persoane deja, a ajuns noaptea trecuta si deasupra tarii noastre. Centrul, nordul si vestul Romaniei se afla la aceasta ora sub un cod galben si unul potocaliu de vreme rea. Pana diseara, la ora 20:00, sunt asteptate furtuni puternice si viscol in zonele mentionate.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close