Monden

Gabrielea Cristea a răbufnit. Replica dură a vedetei: ”Cred că le place să …”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai sincere și directe vedete din showbiz, iar acum, drept dovadă, în stilul caracteristic, a răbufnit și i-a pus pe răutăcioși la punct. Vedeta a avut o replică dură pentru cei care se iau de meseria sa.

Gabriela Cristea duce o viață la care multe doamne și domnișoare visează, căci este mama a două minunății de fetițe, este iubită dumnezeiește de Tavi Clonda, iar pe plan profesional lucrurile merg ca unse. Însă, chiar și așa, deși descrierea noastră pare una roz, situația nu este tocmai liniștită.

Deși nu se mai află în postura de prezentator, acum vedeta are emisiunea sa, în care apare alături de întreaga familie, împărțind cu publicul tot ce se întâmplă în casa sa de vis, dar câștigă bani frumoși și de pe urma contractelor de imagine pe care le-a semnat. Însă, tocmai acestea din urmă, pe lângă resursele financiare, îi aduc și multă ură din partea celor care o urmăresc.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea i-a pus pe răutăcioși la punct

Recent, în timp ce făcea reclamă la un anumit produs, se pare că răutăcioșii din mediul online au pus-o imediat la zid pentru acțiunile sale. Astfel, sătulă fiind de jignirile pe care le primește, soția lui Tavi Clonda a reacționat și imediat a pus pe toată lumea de pe internet la punct.

După ce s-a asigurat că a scăpat de energia negativă din jurul ei, primind în schimb și mai mulți admiratori pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea i-a povestit soțului ei totul. În urma celor auzite, artistul a ținut să își consoleze partenera și să o asigure că persoane care vorbesc de rău vor exista mereu, doar că ea nu trebuie să aplece ureche la tot ce se spune, pentru că astfel își face rău singură.

PUBLICITATE

”M-am enervat foarte tare pe hateri și le-am zis cine vrea să mă urască să-midea unfollow. Le-am zis că dacă nu le convine ce am de zis, să nu mă mai urmărească. Au început să-mi zică că fac pe mocangeală și le-am zis că nimic nu e pe gratis, că e o chestie comercială. M-am făcut în toate felurile, m-au întrebat de ce folosesc filtre și le-am dat block, block. M-am enervat, am și eu o familie de crescut, un bărbat, o viață și le-am spus: cui nu-i place de moaca mea să plece din viața mea. Am cu 1.200 de urmăritori mai mult față de ieri și am făcut 48.300 de vizualizări pe story-urile respective. Nu știu ce să mai înțeleg din treaba asta, nu înțeleg de ce mesria mea nu este respectată, eu respect fiecare meserie în parte. Cred că le place să îi cert, că altă explicație nu am. Plus că au fost și mulți care mi-au zis că îmi bat capul de pomană”, a fost Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Fetele lu’ Tavi”, difuzată numai la Antena Stars.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close