Monden

Mirela Vaida a facut anuntul. Se intampla chiar de astazi

Acces direct revine la Antena 1, incepand de astazi. Vulpita si Viorel Stegaru din Blageti sunt pregatiti sa revina la emisiunea „Acces Direct” cu noi si noi dezvaluiri despre viata lor.

Ce spune Mirela Vaida

“Incepem un nou sezon “Acces Direct” dupa o vacanta atipica, pe care am petrecut-o mai mult in izolare!

PUBLICITATE

Revenim cu forte proaspete, cu grija si cu teama ca suntem panditi la tot pasul de acest virus care a dat peste cap intreaga lume! Insa viata trebuie sa mearga cumva mai departe, cu respectarea tuturor masurilor de siguranta, dar si cu entuziasmul unei normalitati pe care o asteptam cu totii!

Pana atunci, zilnic, in casele dumneavoastra, de luni pana sambata, speram sa ne primiti ca si pana acum, de la ora 17:00, cu subiecte despre viata si despre oameni, fara filtre, fara cosmetizari, cu realitati dure, dar si cu aspect dintre cele mai diverse legate de celebritati, lifestyle, anchete sociale, samd. Va multumim ca ne asteptati cu nerabdare! Sa fim sanatosi si optimisti!”, a mentionat Mirela Vaida.

”Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupa-amiezii, difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane in aceasta toamna cu un nou sezon.

PUBLICITATE

Cele mai importante subiecte ale zilei, povesti de viata unice, dezvaluiri emotionante ale invitatilor, dar si informatii in premiera, toate vor fi dezbatute in platoul emisiunii, alaturi de un panel de experti in domeniu”, scrie pe site-ul Antenei 1.

Emisiunea “Acces Direct” va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00. Sambata vor fi difuzate editii speciale ale Acces Direct de weekend.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close