Monden

Vizita neasteptata! Petre Geambasu, la usa fiului sau in toiul noptii. Ce s-a intamplat

Vizita neasteptata! Petre Geambasu – Calin Geambasu si tatal sau au ingropat securea razboiului! Scandalul dintre cei doi dureaza de ani buni, iar amandoi si-au aruncat in repetate randuri cuvinte grele chiar si in spatiul public. Acum se pare ca au devenit din nou o familie fericita.

Vizita neasteptata! Petre Geambasu, la usa fiului sau in toiul noptii

Calin Geambasu si-a tinut mereu fanii la curent cu ce se intampla in relatia sa cu tatal, acuzand de fiecare data lipsa de interes pe care Petre Geambasu ar fi avut-o fata de el si de fiul lui.

„Aceasta este singura data cand Bunicul Narcisist Geambasu (alias Nero) a venit sa joace un Wii Tenis acasa la noi, unde locuiam in anul 2009, cu toate ca yo il invitam frecvent sa-si ia in serios calitatea nou dobandita, aceea de bunic!

PUBLICITATE

David avea numai 4 luni. Apoi, nema. Aparea doar cu invitatii speciale. Nici macar o singura data nu si-a plimbat nepotul prin parc! Ba chiar si la Binecuvantare a refuzat sa vina”, a scris Calin Geambasu pe Facebook.

Mai mult decat atat, nici Sarbatorile de iarna nu le-au petrecut impreuna, desi cu doar putin timp inainte se impacasera. Au mai existat cateva „tentative” de impacare in momentul in care Petre Geambasu a ajuns de urgenta la spital, insa nici atunci minunea nu a durat prea mult.

De aceasta data insa, cel care a facut primul pas a fost chiar Petre Geambasu, care a decis pe nepusa masa sa-i viziteze pe fiul si pe nepotul sau, spre marea fericire a amandurora.

PUBLICITATE

„Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci cand oamenii vor cu adevarat sa le infaptuiasca! Aseara, tatal meu in sfarsit a fost Bunic. Dupa ce ne-a respins de Craciun, aseara tatal meu ne-a facut o SURPRIZA FORMIDABILA si ne-a vizitat fara absolut nicio pregatire anterioara. A facut 2 copii fericiti. Pe DaviN si pe mine. Cred ca nici lui nu i-a displacut vizita. Nu a trebuit sa fie Paste sau Craciun, ci doar un dram de Bunavointa. Dupa 5-6 ani de blocada, atacuri mediatice prin interpusi si ostilitate gratuita, Iubirea si Demnitatea au invins Orgoliul si Lasitatea”, a scris Calin Geambasu pe Facebook.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close