Știrea zilei

China sfideaza imposibilul si finalizeaza constructia spitalului din Huoshenshan in 9 zile (Video)

China sfideaza imposibilul – Spitalul Huoshenshan, unul dintre spitalele de urgenta din Wuhan, construite ca raspuns la epidemia de coronavirus, este acum complet si urmeaza sa intre in functiune pe 3 februarie, anunta autoritatile chineze.

China sfideaza imposibilul si finalizeaza constructia spitalului

Constructia spitalului din Huoshenshan a fost finalizata, pana luni toate finisajele interioare si exterioare vor fi gata, iar facilitatile spitalului puse in functiune. Spitalul Huoshenshan are 25.000 de metri patrati si o capacitate de 1.000 de paturi, iar unitatea medicala va gazdui primii pacienti imediat dupa conectarea utilitatilor.

China a terminat in 9 zile constructia spitalului din Huoshenshan
Constructia spitalului Huoshenshan este finalizata si urmeaza sa intre in functiune pe 3 februarie.

PUBLICITATE

Transmisiune in direct cu spitalul Huoshenshan

Constructia celuilalt spital specializat pe coronavirus din Wuhan, spitalul Leishenshan, va fi gata in cateva zile si va incepe sa primeasca pacienti incepand cu data de 6 februarie. Spitalul din Leishenshan are 60.000 de metri patrati si va putea gazdui 1.600 de pacienti, informeaza cgtn.com.

PUBLICITATE

Transmisiune in direct cu spitalul din Leishenshan

China a deschis in 48 de ore un spital cu 1.000 de paturi, langa Wuhan

Primul spital din China dedicat exclusiv pacientilor infectati cu coronavirus a fost deschis langa Wuhan, dupa ce muncitorii si voluntarii au avut nevoie de doar 48 de ore pentru a transforma o cladire goala intr-un centru medical cu 1.000 de paturi.

Primul lot de pacienti infectati cu coronavirus a fost deja transferat la Centrul Medical Regional Dabie, a informat presa locala. Proiectul s-a finalizat in 48 de ore, datorita efortului comun al personalului de la firmele de constructii, companiile de utilitati si fortele de ordine, scrie observator.tv

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close