Monden

Recunoşti vedeta? Acum are 42 de ani şi un trup de invidiat

Carmen Brumă are 42 de ani acum şi arată incredibil de bine. Vedeta a arătat acum o poză din copilărie, de la 2 ani, unde era alături de părinţii săi.

Este invidiată de multe femei pentru felul în care arată, pentru trupul bine tonifiat pe care îl expune cu mândrie în costume de baie minuscule. Carmen Brumă are 42 de ani, un băieţel frumos şi un iubit care o respectă. Are o viaţă de familie cum şi-a dorit, dar şi o carieră de care e mulţumită.

Recent, frumoasa vedetă a publicat în mediul online o imagine din copilărie. Fotografia este alb-negru, iar în centru apare ea: o fetiţă micuţă, simpatică. Alături sunt şi cei doi părinţi ai săi care o ţin cu grijă în braţe. Mama ei avea părul negru, foarte lung, iar tatăl purta mustaţă. Fotografia a fost realizată în urmă cu 40 de ani!

PUBLICITATE

Fanii vedetei au reacţionat când au văzut poza, i-au oferit aproape 5.000 de aprecieri şi zeci de complimente.

Carmen Brumă a dezvăluit cum poţi slăbi 20 kg în patru luni!

PUBLICITATE

Are 42 de ani, vârstă împlinită în urmă cu mai puţin de o lună, silueta ei este de invidiat, iar acum Carmen Brumă a decis să le împărtăşească şi fanilor din experienţele ei.

Partenera de viaţă a lui Mircea Badea a afirmat că a creat recent un program care le poate ajuta pe doamne şi domnişoare să slăbească 20 de kilograme în patru luni. „Am lansat o mini-carte, care conţine sfaturi, reţete motivaţionale care să te ajute, dar şi cinci antrenamente săptămânale.

Ele sunt diferite, în fiecare zi faci alteceva şi poţi lucra toate grupele musculare. Fiecare antrenament are o zonă principală pe care o lucrează. Sunt foarte bune pentru că niciunul nu durează mai mult de 20 de minute şi se lucrează cu propria greutate. Sunt exerciţii create de mine, pe baza experienţei mele de până acum“, a spus Carmen Brumă.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close