Monden

Cristian Tantareanu nu o poate uita pe Elena Marin de la Survivor. Elena i-a facut un show de zile mari, pe care milionaarul nu-l va uita!

Milionarul Cristian Țânțăreanu nu se poate uita la Survivor România 2021 fără să i se declanșeze unele amintiri mai mult decât plăcute.

Amintirile lui Cristian Țânțăreanu atunci când se uită la Survivor România 2021 sunt legate de una dintre concurentele care l-au făcut să uite că este căsătorit, cu mai mulți ani în urmă. Era perioada de glorie a excentricului Țânțăreanu, când își serba ziua de naștere prin petreceri-monstru cu sute de invitați, la Paradisul Verde din Corbeanca.

Elena Marin, apariție de senzație la ziua lui Țânțăreanu

PUBLICITATE

Elena Marin, căci despre ea este vorba, nu apucase să devină cunoscută în lumea televiziunii și lucra doar ca dansatoare. La un moment dat, ea a primit un telefon de la unul din apropiații lui Țânțăreanu care a întrebat-o dacă ar vrea să ia un angajament acasă la milionar. Mai precis, să-i facă un dans lasciv, de ziua lui de naștere.

 

PUBLICITATE

Elena a acceptat, doar era dansatoare profesionistă și a făcut un număr special pentru Cristian Țânțăreanu pe care milionarul nu l-a putut uita nici până în ziua de astăzi. Elena și-a ales pentru acest moment o costumație de sexy-asistentă medicală, adică una potrivită pentru ”clientul” ei care avea deja ceva probleme cu inima.

Vedetă în trupa de dans a Andreei Bălan

Elena Marin a intrat ulterior în televiziune ca asistentă a lui Mihai Morar, însă nu a uitat niciodată prima ei iubire, dansul. Ea face și astăzi parte din trupa de dansatoare a interpetei Andreea Bălan, care i-a și devenit foarte bună prietenă. Iar pe ”fetele” Andreei Bălan le știe toată lumea că sunt frumoase, se mișcă bine și reușesc să facă de fiecare dată atmosferă în rândul publicului.

În acest an, Elena Marin a decis să accepte o nouă provocare, aceea de a merge la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor. Elena s-a remarcat încă de la început ca cea mai bună fată din echipă pe traseu și chiar a reușit să-și facă câțiva prieteni în echipă.

Ulterior, însă, Elena s-a certat cu Zanni și Cosmin, primul chiar jignind-o destul de tare, după care a și suferit probleme medicale care au dus-o la spital. În plus, a venit și o cădere psihică, mai ales că a recunoscut că nu știe dacă iubitul ei o va aștepta în țară, în condițiile în care colegii ei o bârfesc că le-ar fi făcut avansuri, un lucru respins categoric de Elena Marin.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close