Monden

Corina Chiriac a iubit o singura data in viata. Cine a fost marea sa iubire

Corina Chiriac a iubit o singura data. Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate si indragite artiste de muzica usoara din Romania. Si daca pe cariera a pus dintotdeauna foarte mult pret, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu partea sentimentala.

Corina Chiriac a iubit o singura data in viata. Cine a fost marea sa iubire

Corina Chiriac, in varsta de 69 de ani, este o prezenta fascinanta atat in viata de zi cu zi, cat si pe micul ecran. Artista a dezvaluit ca a fost indragostita o singura data in viata, dar ca i-a fost de ajuns, nemaidorind sa treaca niciodata prin aceasta experienta:

„M-am indragostit foarte tarziu. Prima oara m-am indragostit la 26 de ani. In seara aia mi-am dat seama, aveam nod in stomac, ma fastaceam, eu care sunt vorbareata.

PUBLICITATE

Corina Chiriac iubire. E tampita chestia asta, nu as vrea sa mi se mai intample. Sa ma ierte spectatorii, devii tembel. Pot sa dau in scris ca nu-mi mai trebuie indragosteala. Eu am acum alte preocupari. Intr-o viata intreaga o singura data mi s-a intamplat” – a marturisit Corina Chiriac la B1Tv.

Corina Chiriac a fost maritata o singura data, timp de 4 ani, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divortat in 2007, insa nu a dus lipsa de cereri in casatorie: ”

Eu am ales cariera cu adevarat, asta ma implineste pe mine. Au fost baieti, barbati care m-au cerut de nevasta in studentie, in liceu chiar si le-am spus nu. Vazusem niste situatii dramatice. Mie cu siguranta mi-a dat Dumnezeu o alta vocatie” – a mai spus Corina Chiriac.

PUBLICITATE

Corina Chiriac iubire. Daca am crede ca marea iubire a artistei a fost sotul sau, ei bine nu este nici pe departe asa. Corina Chiriac a recunoscut anul trecut, in emisiunea ”La radio cu Andreea Esca” de la Europa FM, ca a fost vorba de un artist strain, insa nu i-a pronuntat numele. Ei bine, este vorba de celebrul artist ceh Karel Gott.

Karel Gott, astazi in varsta de 79 de ani, a fost idolul femeilor din intreaga lume in perioada tineretii sale. Cei doi s-au cunoscut in timpul unui festival de muzica din Cehoslovacia, unde artista ne reprezenta tara. Au continuat sa se intalneasca de fiecare data cand Corina Chiriac trecea granita tarii, totul pana in 1983, cand artistei i s-a luat pasaportul.

Atunci a fost si momentul cand povestea lor de dragoste s-a incheiat. Corina Chiriac nu a vorbit niciodata despre aceasta iubire neimplinita, iar dezvaluirile au fost facute de-a lungul timpului de apropiatii sai.

Corina Chiriac iubire. Ca o coincidenta, nici artistul Karel Gott nu putem spune ca a tanjit prea mult dupa statutul de barbat insurat. Acesta s-a casatorit cu mama copiilor sai abia in anul 2008, la varsta de 69 de ani.

Corina Chiriac nu a avut niciodata copii, artista regretand foarte mult ca nu a devenit mama: “Cateodata, am regretat ca nu am avut copii, au fost multe momente.

(…) Nu am parinti, nu mai am sot, nu am copii, nu am nepoti, nu am caine. Am numai meseria mea. Sa nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales sa nu aiba o familie, ca sa nu fiu nevoita sa am constrangeri si astfel sa-mi ranesc familia, sa o parasesc plecand in turnee sau calatorii.

Amintiti-va, am locuit pe trei continente! Nu am vrut sa dezamagesc oameni, chiar daca la randul meu am fost si ranita. Dar cariera nu m-a dezamagit niciodata.”, – a declarat Corina Chiriac in urma cu cativa ani.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close